Direcció General de Comunicació

El ple del CADS es reuneix al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat presideix el ple del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, que formalitza el relleu a la presidència de l'organisme

query_builder   3 maig 2012 13:30

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat presideix el ple del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, que formalitza el relleu a la presidència de l'organisme

 
  • En la nova etapa el CADS buscarà sinergies amb els altres consells assessors del Govern, en especial el CAREC
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha presidit aquest migdia al Palau de la Generalitat el plenari del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostentible (CADS), el primer sota la responsabilitat de Ferran Rodés com a nou president de l’organisme. Rodés substitueix Gabriel Ferraté, qui havia ocupat el càrrec des de l’any 1999. Durant la reunió, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha exposat les polítiques de sostenibilitat del Govern. També hi ha participat el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs.
 
El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible és l’òrgan de participació, consulta i assessorament del Govern de la Generalitat en relació a les polítiques i actuacions sobre medi ambient i desenvolupament sostenible. Adscrit al Departament de la Presidència, està integrat per un màxim de 15 membres, nomenats pel Govern a proposta de la presidència del Consell. El formen personalitats de reconegut prestigi i/o representatives dels diferents sectors econòmics i socials, i exerceixen el seu càrrec per un període de 2 anys sense cap retribució a canvi.
 
En aquesta nova etapa sota la presidència de Ferran Rodés i la direcció d’Arnau Queralt, el CADS buscarà sinergies amb els altres consells assessors del Govern per complir amb èxit les seves funcions, i en especial amb el Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement (CAREC). A banda del CADS i el CAREC, el Govern compta amb dos consells més: el Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars i el Consell Assessor per a la Sostenibilitat i el Progrés del Sistema Sanitari.