Mossos d'Esquadra

Detingut un home acusat de 36 robatoris a l'interior de comunitats de propietaris de Terrassa (Vallès Occidental)

query_builder   4 maig 2012 09:36

event_note Nota de premsa

Detingut un home acusat de 36 robatoris a l'interior de comunitats de propietaris de Terrassa (Vallès Occidental)

 
·El detingut forçava la porta d’accés de les comunitat de propietaris i després manipulava el mecanisme de l’ascensor per poder accedir als aparcaments
 
·Se’l relaciona amb un total de 54 robatoris a interior de vehicle
 
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Terrassa han detingut a Javier B.C, de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa com a presumpte autor de robatoris amb força dins de 36 comunitats de     propietaris.
 
A principis del mes d’abril es va detectar que a la zona de Terrasa s’estaven produint nombrosos i continuats robatoris a interior de vehicles que es trobaven estacionats als aparcaments comunitaris de les finques.
 
Els agents van encetar una investigació en la que es va constatar que el modus operandi era idèntic en tots els casos: el presumpte autor accedia al portal de les finques forçant la porta d’accés utilitzant el mètode de la radiografia o fent-se passar per correu comercial. Una vegada havia accedit a la finca manipulava l’ascensor i descendia fins l’aparcament on trencava els vidres dels vehicles i sostreia els efectes de valor que localitzava al seu interior.
 
La manera d’actuar, precisa i continuada, va alertar els investigadors que el presumpte lladre era un expert en mecànica i amb coneixements d’electricitat.
 
Els mossos van preparar un minuciós dispositiu de vigilàncies, que va donar el seu fruït la tarda del passat dia 25 d’abril quan els agents van sorprendre in fraganti al detingut en el moment que s’emportava els objectes d’un vehicle que instants abans havia estat violentat.
  
A l’arrestat, amb antecedents penals per fets similars, se l’acusa de realitzar cinquanta-quatre robatoris amb força a vehicles. Aquests fets il·lícits s’haurien produït a l’interior de trenta-sis aparcaments privats de Terrassa.
 
El detingut, una vegada posat a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.
 
Àrea de Comunicació
Granollers, 04 de maig 2012