Interior

Interior assessorarà l'Ajuntament d'Igualada per redactar el Pla de Seguretat Local

query_builder   4 maig 2012 16:17

event_note Nota de premsa

Interior assessorarà l'Ajuntament d'Igualada per redactar el Pla de Seguretat Local

Foto
El conseller d’Interior, Felip Puig, s’ha compromès avui a donar el suport necessari a l’Ajuntament d’Igualada per tal de redactar el Pla de Seguretat Local de la capital de l'Anoia. Puig ha agafat aquest compromís en el decurs de la Junta de seguretat local que s'ha celebrat aquest matí a l’Ajuntament de la localitat i que ha estat presidida per l’alcalde, Marc Castells.
 
En la mateixa junta s'han analitzat les xifres delinqüencials del municipi i s'ha pogut constatar que la col·laboració institucional dels diferents cossos de seguretat ha comportat la reducció significativa dels delictes. Tant conseller com alcalde han valorat positivament les dades que avui s'han analitzat i s'han compromès a continuar treballant per aprofundir en aquesta col·laboració. I en aquesta línia, els dos polítics han acordat posar la maquinària en marxa per tal que la Policia Local d'Igualada formi part de la xarxa RESCAT i s'incorpori al sistema SIPCAT.
 
La reunió també ha comptat amb l’assistència del delegat territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó, el director general d’Administració de Seguretat, Andreu Joan Martínez, i el subdirector territorial del Departament d’Interior a la Catalunya Central, Josep Rafart, entre d’altres autoritats.