Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El conseller Pelegrí inaugura la Fira multisectorial de Font-rubí

query_builder   5 maig 2012 14:32

event_note Nota de premsa

El conseller Pelegrí inaugura la Fira multisectorial de Font-rubí

moment de la inauguració
moment de la inauguració
Ha instat el sector vitivinícola de l’Alt Penedès a convertir els reptes en oportunitats
 
 
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Marià Morer, ha inaugurat avui la Fira Font-rubí 2012, 4a fira multisectorial i de mostra de vins, caves, gastronomia i productes artesanals i artístics.
 
En el decurs de la inauguració, Pelegrí ha destacat que “en aquesta terra de vins i caves, com és l’Alt Penedès, el sector vitivinícola és un gran exemple de com la passió, la innovació i l’emprenedoria ens permeten reinventar-nos i convertir els reptes en oportunitats”.
 
Pelegrí també s’ha referit a l’interès creixent pel vi, pels orígens d’un territori i per combinar l’autenticitat amb el plaer, la salut i el turisme (enoturisme). Així, ha explicat que cada cop tenim més vies per acostar-nos als consumidors per mitjà de fires, mercats i agrobotigues que permeten una venda directa i de proximitat.
 
Finalment, ha volgut remarcar que la revolució vitivinícola ha posat sobre la taula que els grans protagonistes dels canvis són els emprenedors i que cal  posar en valor el territori per treure rèdit del seu potencial. Segons Pelegrí, tot i que encara hi ha molt de camí per recórrer, hi ha perspectives de futur, i ha afirmat que “estic plenament convençut que si sabem identificar què ens pot ajudar a revitalitzar-nos, i som conscients que és a les nostres mans dur-ho a terme, més aviat sortirem de tota aquesta situació”.
 
Un cop inaugurada oficialment, el conseller ha fet un recorregut per la Fira, situada a la pista poliesportiva municipal.
 

1  

Imatges

moment de la inauguració

moment de la inauguració 109