Oficina del President

20a Nit de l'Empresa

President Mas: "Si ens fixem més en el que fem que en el que es diu de nosaltres, trobarem cada dia injeccions d'optimisme per tirar endavant"

query_builder   8 maig 2012 00:49

event_note Nota de premsa

President Mas: "Si ens fixem més en el que fem que en el que es diu de nosaltres, trobarem cada dia injeccions d'optimisme per tirar endavant"

  • El cap de l’Executiu ha presidit la 20a edició de la Nit de l’Empresa de l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès (ADEG)
20a edició de La Nit de l'Empresa
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat aquesta nit mirar els bons exemples i actius que hi ha al país per ser conscients de la capacitat de Catalunya de sortir dels moments difícils. “Fixem-nos més en el que fem que no pas en el que es diu o diuen de nosaltres, perquè trobarem cada dia injeccions d’optimisme per tirar endavant i tenir la confiança que el país és capaç de sortir-se’n”, ha assegurat.
 
En aquest sentit, el president ha volgut destacar que, malgrat els problemes actuals i la possibilitat de caure en la desesperança, “hi ha moltes coses que ara estan funcionant molt bé o raonablement bé al país” i molts projectes que, “si es fan en la línia correcta i amb perseverança, poden prosperar”.
 
Artur Mas ha pronunciat aquestes paraules en el marc de la 20a edició de la Nit de l’Empresa de l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès (ADEG), que ha presidit aquesta nit.
 
En el seu discurs, el cap de l’Executiu ha volgut donar les gràcies a tots els empresaris, emprenedors i persones que duen a terme iniciatives de tot tipus “per la feina de cada dia i per tirar-la endavant en aquests moments complicats”, i els ha animat a “no defallir”. “Sé que és fàcil de dir i difícil de fer, perquè nosaltres també ens trobem amb dificultats enormes, però l’actitud de dir demà, sant tornem-hi, és fonamental en aquest moment”, ha declarat.
 
En aquest context, el president Mas ha assegurat que el que cal és que “entre tots ens ajudem per vèncer les dificultats, no amb actituds reivindicatives, sinó pensant què és el que cadascú de nosaltres, des de la nostra responsabilitat, pot aportar”. Cal ser conscients, ha afirmat, que “aquest és un país que se’n sortirà millor si al final és capaç d’arribar a fer coses importants junts”.
 
Per últim, el president ha volgut destacar la importància de no posar traves als joves que volen tirar endavant nous projectes i aconseguir “fer-los la vida possible i fàcil per tal que puguin realitzar els seus projectes de vida i assolir els seus somnis”. Això, ha dit, és “l’obligació ètica de tots”.
 
L’acte també ha comptat amb la presenència del president de l’ADEG, Xavier Cardona; el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, i l’alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, entre d’altres autoritats.

1  

Imatges

20a Nit de l'Empresa

20a Nit de l'Empresa 503