Bombers

Una persona ferida en l'ensorrament d'un solar a Vilassar de Mar (Maresme)

query_builder   8 maig 2012 19:18

event_note Nota de premsa

Una persona ferida en l'ensorrament d'un solar a Vilassar de Mar (Maresme)

Sota del solar hi ha un pàrquing que ha quedat totalment afectat
 
Com a mesura preventiva s’han desallotjat una vintena de veïns de l’edifici del costat
 
 
 
Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 17.16 hores d’aquesta tarda, d’un ensorrament al carrer Marià Vidal número 202, a Vilassar de Mar.
 
En un solar d’uns 1.000 m², sota del qual hi ha un pàrquing, s’estaven fent obres de condicionament d’un jardí. El terreny ha cedit i ha caigut sobre tot el pàrquing, també d’uns 1.000 m², i ha afectat quatre vehicles que estaven estacionats i que han quedat sota la runa.
 
A causa de l’ensorrament, una màquina retroexcavadora, de petites dimensions, ha bolcat, i l’operari que la conduïa ha resultat ferit. Ha estat traslladat, amb una fractura oberta de tormell, a l’Hospital de Mataró pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
Com a mesura preventiva s’han desallotjat una vintena de persones de l’edifici del costat.
 
També s’han mobilitzat nou dotacions dels Bombers (tres Bombes Rurals Pesants, una Bomba Urbana Pesant, una Bomba Urbana Lleugera, l’ambulància amb efectius del Grup d’Emergències Mèdiques i dos vehicles de comandament), a més de cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies i l’helicòpter del SEM i efectius de la Policia Local.