Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya lliura set pisos a Rubí

query_builder   9 maig 2012 13:21

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya lliura set pisos a Rubí

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha lliurat aquest matí les claus de set pisos amb protecció oficial d’una promoció situada al carrer de Marconi, al sector Sant Joan, de Rubí (Vallès Occidental).
 
Aquests habitatges estan inclosos en el Pla de xoc anunciat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, per oferir habitatges buits de la Generalitat amb noves condicions d’accés.
 
Els pisos són de lloguer i tenen dos dormitoris en una superfície de 54,43 m2  a 67,33 m2 i  tots tenen una plaça d’aparcament vinculada a l’habitatge.
 
Pla de xoc a la demarcació de Barcelona: 3.334 sol·licituds per accedir a 1.145 pisos
 
A les comarques de la demarcació de Barcelona hi ha 1.846 habitatges desocupats, dels quals fins ara s’han ofert en convocatòria pública 1.145. En el marc d’aquest procés s’han recollit un total de 3.334 sol·licituds. Igualment, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i els ajuntaments de la demarcació de Barcelona han organitzat 51 jornades de portes obertes amb l’objectiu que les persones interessades puguin visitar els pisos. Un total de 1.170 persones han visitat les diferents promocions d’habitatge.
 
Mesures del Pla de xoc
 
Les mesures més rellevants del Pla de xoc de la Generalitat per posar en el mercat uns 3.000 habitatges desocupats de tot Catalunya, a preus i condicions més favorables per a la ciutadania, són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa Rubí

Nota de premsa Rubí
PDF | 50