Territori

Afectacions al trànsit a l'accés a Barcelona per la C-17 i la C-33 en horari nocturn per obres

query_builder   10 maig 2012 17:46

event_note Nota de premsa

Afectacions al trànsit a l'accés a Barcelona per la C-17 i la C-33 en horari nocturn per obres

Els treballs de muntatge d’un viaducte a la C-58 comportaran afectacions al trànsit a la C-17 i a la C-33, a l’altura de Ciutat Meridiana, diverses nits a partir d’avui i fins la nit del 16 al 17 de maig. Aquestes tasques s’emmarquen en les obres de construcció del carril bus-VAO a la C-58 entre el nus de Ripollet i Barcelona.
Les obres del carril bus-VAO que s’està construint a la C-58 entre el nus de Ripollet i Barcelona comportaran restriccions al trànsit a l’entrada a Barcelona per la C-17 i per la C-33, durant diverses nits entre la d’avui i la del 16 al 17 de maig. Concretament, per motius de seguretat viària, les tasques d’execució d’un tram del nou viaducte de la C-58 requeriran el tancament dels carrils d’accés a Barcelona per la C-17 i per la C-33 i el desviament dels vehicles per rutes alternatives.
  • Accés per la C-17: Es tancaran els dos carrils d’entrada a Barcelona per aquesta via, a l’altura de l’encreuament amb l’N-150, durant 4 nits; les nits d’avui, 10 de maig; de dilluns, 14; de dimarts, 15 i de dimecres, 16 de maig. L’itinerari alternatiu consistirà en accedir a l’N-150 des de la C-17 fins al nus de Ripollet, per tal d’incorporar-se a la C-58 fins a Barcelona. D’altra banda, des de l’N-150 es pot accedir al polígon de Can Cuiàs per tal de dirigir-se cap als barris de Ciutat Meridiana i Vallbona.
  • Accés per la C-33: Es tancaran els dos carrils d’accés a Barcelona per la C-33 en direcció a les Rondes, durant dues nits: les nits d’avui i la de dilluns, 14 de maig. Restarà obert l’accés a Barcelona per aquesta via en direcció a l’avinguda Meridiana, des d’on els vehicles es poden dirigir a les Rondes.
 
En ambdós casos, les afectacions començaran aproximadament a les 23 hores i conclouran a les 5,30 hores del dia següent. Aquestes restriccions i els itineraris alternatius corresponents estaran senyalitzats convenientment.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 39