Interior

El conseller Puig presideix la cloenda de l'acte de lliurament dels XII Premis Ràdio Associació de Catalunya

query_builder   10 maig 2012 23:48

event_note Nota de premsa

El conseller Puig presideix la cloenda de l'acte de lliurament dels XII Premis Ràdio Associació de Catalunya

FOTO
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha presidit aquesta nit la cloenda de l’acte de lliurament dels XII Premis Ràdio Associació de Catalunya, que s’han celebrat a l’Auditori ONCE de Barcelona. El conseller ha posat de relleu elements compartits entre el món de la comunicació i el de la seguretat, com són la funció de servei als ciutadans, la necessitat d’una informació de qualitat i contrastada, i la professionalitat a l’hora d’abordar la feina per “fer cada dia el mateix però amb esperit nou com si fos el primer dia”. En aquest sentit, Puig ha afirmat que sense mitjans de comunicació i sense policia “que facin la seva feina amb rigor i amb eficàcia, la democràcia i les llibertats trontollen”.
 
El conseller ha aprofitat, un cop més, per defensar el paper dels Mossos d’Esquadra com a “veritable policia nacional de Catalunya” que aspira a ser “una policia normal en un país normal”, i ha afegit que, “en el món dels mitjans, la ràdio és el pioner en la normalització”. Com a exemple d’aquesta normalització ha destacat els 25 anys de Catalunya Música, que ha rebut el Premi Ràdio Associació al millor programa de ràdio.
 
Els XII Premis Ràdio Associació de Catalunya també han reconegut a Vador Lladó com el millor professional d’enguany i han premiat ‘No me les puc treure del cap’ de TV3 amb Guardó 1924, que premia la iniciativa audiovisual.