Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències més destacades del cap de setmana de l'11 al 13 de maig

Fins a les 20.00 h d'aquest diumenge, hi ha hagut 1 accident mortal amb 1 mort a les carreteres i autopistes catalanes

query_builder   13 maig 2012 20:09

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències més destacades del cap de setmana de l'11 al 13 de maig

Fins a les 20.00 h d'aquest diumenge, hi ha hagut 1 accident mortal amb 1 mort a les carreteres i autopistes catalanes

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana catalana ha registrat 1 accident mortal amb 1 mort des de les 15.00 h del divendres 11 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 13 de maig.
 
L’accident mortal es va produir divendres a la nit a la C-13 a Térmens (Noguera). El xoc frontal entre una furgoneta i un ciclomotor va causar la mort del conductor del vehicle de dues rodes, un home de 35 anys.
 
 
Pel que fa a la mobilitat, de manera global, el trànsit ha estat força còmode a les principals vies del país durant tot el cap de setmana tot i que s’han produït algunes incidències que han complicat en algun moment la circulació. Al llarg d’aquesta tarda el trànsit s’ha complicat en algunes vies de retorn a la capital catalana.
 
Al primera hora d’aquesta tarda s’han registrat retencions en algunes carreteres properes al Circuit de Catalunya, un cop ha finalitzat el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1:
 
-2 km  a la C-35 a Granollers en direcció l’AP-7 i BV-5002.
-1 km a BV-5002 a Granollers en direcció nord i 1 km a l’altura de Montmeló per enllaçar amb la C-17, a Parets del Vallès.
-5 km a la C-17 a Mollet del Vallès en sentit sud
-1 km a la BV-5003 a Montemeló per enllaçar amb la C-35 en direcció nord.
 
A banda d’aquestes vies, altres punts on hi ha aturades i incidències aquesta tarda són:
 
-A-2: tallada a Lleida en direcció Barcelona a causa d’un accident.
-N-340: 8 km a El Vendrell en direcció nord.
-AP-7: 6 km a La Roca del Vallès en sentit sud.
-C-58 i C-17: 3 km a Montcada i Reixac en sentit sud
-C-65: 2 km a Santa Cristina d’Aro en direcció Barcelona
-C-31: 4 km a Santa Cristina d’Aro per enllaçar amb l’AP-7 i C-65 en sentit sud.
-B-20: 1 km a Santa Coloma de Gramenet en direcció Nus de la Trinitat.
 
Aquest matí, afegir que la C-59 ha estat tallada a causa d’una manifestació a l’altura de Caldes de Montbui.
 
 
 Ahir dissabte van tenir lloc algunes incidències al llarg del dia que van complicar la circulació en alguns punts. Durant el matí va haver aturades a la C-35 i a la BV-5002 als trams de Montmeló i Parets, per accedir al Circuit de Catalunya. També cal destacar un accident que es va produir de matinada a la N-II a Sant Julià de Ramis i que va obligar a donar pas alternatiu fins a les 13.00 h. Durant la tarda, dos sinistres van complicar el trànsit: a la C-31 a Sitges (col.lisió entre un turisme i una motocicleta), on la circulació es va veure restringida al llarg d’unes dues hores i mitja, i a la C-16, a Cercs  (implicat un vehicle), on també es va donar pas alternatiu durant prop de tres hores.
 
 
Divendres a la tarda els problemes viaris més importants van ser conseqüència d’accidents i avaries de vehicles:
 
-Prop de les 13.00 h, l’avaria d’un camió a l’AP-7 a El Papiol va complicar la circulació durant bona part de la tarda en aquest punt, ja que es va tallar un carril en sentit sud. Es van arribar a formar fins a 14 km d’aturades (entre Barberà del Vallès i El Papiol).
 
-A primera hora de la tarda, la sortida de via d’un turisme a la C-12 a Tortosa va obligar a donar pas alternatiu en aquest punt.
 
-El xoc frontal amb 3 vehicles implicats va provocar el tall de la C-65 a Girona en els dos sentits durant prop de tres hores.
 
-A la N-141e a Bescanó es va tallar la circulació durant uns trenta minuts  a causa de la col.lisió entre un ciclomotor i un turisme.
 
-A la B-20 a l’altura de Valldaura, el trànsit es va tallar cap a les 20.36 h en sentit nord a causa d’una manifestació.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf

Nota de premsa en pdf
PDF | 45