Bombers

Incendi al Circuit de Catalunya amb diverses persones ferides

query_builder   13 maig 2012 18:48

event_note Nota de premsa

Incendi al Circuit de Catalunya amb diverses persones ferides

 
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 17.11 hores, l’avís d’un incendi a l’interior del Circuit de Catalunya, a Montmeló (Vallès Oriental) i ràpidament han mobilitzat set dotacions per accedir al punt del sinistre. Al llarg dels dies en què s’ha celebrat els Gran Premi de Fórmula 1, diversos vehicles dels Bombers formaven part dels dispositiu d’emergència, juntament amb altres cossos de seguretat.
 
El foc ha afectat el box número 37, que pertany a l’escuderia Williams i parcialment els boxs adjacents, el número 38 i el número 39.
 
Segons les dades facilitades al Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya (CECAT) per la Creu Roja, que ha participat amb més de 100 voluntaris al dispositiu del Gran Premi, 16 persones han resultat ferides com a conseqüència de l’incendi.
 
El ferit més greu ha estat evacuat amb l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) fins a l’Hospital Vall d’Hebrón de Barcelona amb cremades de consideració. A més a més, el SEM ha mobilitzat dues dotacions.
 
Cinc persones han estat evacuades per inhalació de fum; tres a l’Hospital de Granollers, una a l’Hospital General de Catalunya i una altra a la Clínica Teknon. Deu persones més han patit intoxicació pel fum provocat per l’incendi, però han estat donats d’alta al lloc.
 
Els Mossos d’Esquadra també han activat diverses patrulles fins al lloc dels fets.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 13 de maig de 2012
18.34 hores