Delegació a Barcelona

ALTRAN

El delegat participa a la presentació de l' 'Excellence Centre for new automotive tecnologies' a Barcelona

query_builder   10 maig 2012 19:31

event_note Nota de premsa

El delegat participa a la presentació de l' 'Excellence Centre for new automotive tecnologies' a Barcelona

Salvador Jorba ha assistit el 10 de maig a la presentació del Centre d’excel·lència del vehicle elèctric i híbrid a Barcelona. Aquestes instal·lacions de la consultora tecnològica francesa Altran formen part d’una inversió de vint milions d'euros en projectes relacionats amb el cotxe elèctric, l'híbrid i els sistemes de reducció d'emissions de CO2 que aquest grup desenvoluparà durant els pròxims tres anys.
ALTRAN
 
 
El centre que compta amb 40 treballadors està situat al districte 22@, i preveu la creació un laboratori durant aquest any. Els avenços tecnològics que gestiona el Grup ALTRAN representen perspectives de creixement econòmic, en base a la capacitat de dotar la mobilitat i el transport de noves energies que cada cop perjudiquen menys el món que habitem.
 
Jorba va destacar en el seu parlament el lideratge de Catalunya en el camp de la investigació i el reconeixement obtingut per la seva aportació a la innovació i les energies renovables. Això, unit al fet que les institucions les promouen cada cop més, -va dir, fa que hi hagi una demanda creixent de les tecnologies associades, quelcom que amplia el teixit productiu i afavoreix la creació de llocs de treball, que tant necessitem. El delegat també va mostrar la seva satisfacció perquè Barcelona serà el 2013 la seu de la pròxima edició de l’Electric Vehicle Symposium (EVS), el congrés mundial de referència del sector.
 
 
 
A Barcelona,  més d'un 40% de la indústria de l'Àrea Metropolitana està vinculada al sector de l'automoció i més de 80 empreses i entitats ja estan vinculades al sector de la mobilitat elèctrica, com ara: NISSAN, SEAT, FICOSA, ENDESA, SIEMENS, SCHNEIDER, i  SIMON.