Delegació a Barcelona

El president Mas ha inaugurat a Granollers un nou centre d'operació de xarxa d'Estebanell Energia

query_builder   2 maig 2012 18:15

event_note Nota de premsa

El president Mas ha inaugurat a Granollers un nou centre d'operació de xarxa d'Estebanell Energia

El president de la Generalitat ha visitat Granollers el 2 de maig  i ha inaugurat el nou centre d’operació de xarxa de l’empresa Estabanell Energia. Mas ha defensat que Catalunya és un país petit, però amb capacitat i referent en molts àmbits, que sempre s’ha sentit europeu i que “s’ha espavilat sempre sol”.
La Malla
 
En aquest sentit ha reclamat que Catalunya sigui escoltada també per Europa, tot posant com a referent la companyia Estabanell, que ja té un segle, que ha sabut modernitzar les seves capacitats.
 
Aquest nou centre d’operació de xarxa està equipat amb tecnologia innovadora que li permetrà entrar en un futur pròxim en les anomenades xarxes intel·ligents, en les quals la generació d’energia distribuïda a través dels punts de xarxa s’ha d’integrar i combinar amb el consum per assolir les fites marcades per les directrius de la Unió Europea.
 
Mas ha estat acompanyat per l’alcalde, Josep Mayoral, el delegat territorial del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, i el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, del Departament d’Empresa i Ocupació, Josep Canós.