Direcció General de Comunicació

president

President Mas: "Un país se'n surt millor si l'inspiren uns valors sòlids i la Fundació Puigvert n'és un exemple"

query_builder   15 maig 2012 20:23

event_note Nota de premsa

President Mas: "Un país se'n surt millor si l'inspiren uns valors sòlids i la Fundació Puigvert n'és un exemple"

  • El cap de l'Executiu ha inaugurat aquesta tarda el nou pavelló de la Fundació Puigvert, a Barcelona
El president, durant la visita al nou pavelló de la Fundació Puigvert
El president, durant la visita al nou pavelló de la Fundació Puigvert
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha inaugurat aquesta tarda el nou pavelló amb el qual s’amplia el recinte hospitalari de la Fundació Puigvert, a Barcelona. En la seva intervenció en l’acte, el cap de l’Executiu ha destacat els valors que han caracteritzat sempre aquest centre i ha assegurat que “un país se’n surt millor si l’inspiren uns valors sòlids i la Fundació Puigvert la podem posar com a exemple”.
 
El cap del Govern ha assenyalat que la Fundació Puigvert “ha esdevingut un centre de referència a nivell estatal, europeu i americà” i ha afegit que en aquests moments a Catalunya “necessitem centres de referència” com aquest. Artur Mas ha remarcat també el “gran talent acumulat per la Fundació Puigvert durant moltes dècades”.
 
El president Mas ha assenyalat que en el nostre país, “que és demogràficament petit, han sortit figures excepcionals com el doctor Puigvert” i ha afegit que “tan important és que pugui sorgir aquest talent com que després hi hagi continuïtat d’aquest talent”.
 
A l’acte d’inauguració del nou pavelló de la Fundació Puigvert  també hi han assistit l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller de Salut, Boi Ruiz, i la presidenta de la Fundació Puigvert, Esperança Martí, entre d’altres.
 
El nou edifici de la Fundació Puigvert té una superfície de 12.000 metres quadrats, distribuïda en set plantes, cinc per sota del nivell del carrer. Les noves instal·lacions, que amplien les que ja tenia la Fundació al carrer Cartagena, acolliran els serveis de radiologia, els laboratoris, els gabinets de diàlisi i les consultes externes, entre d’altres. L’ampliació ha representat una inversió de 45 milions d’euros. Constituïda el 1961, la Fundació Puigvert és una entitat sense ànim de lucre que presta assistència en els camps de la urologia, la nefrologia i l’andrologia.
 

2  

Imatges

Visita al pavelló

Visita al pavelló 645

Foto de grup

Foto de grup 774