Delegació a Barcelona

Generalitat de Catalunya

El delegat ha participat avui a la constitució de la Junta Local de Seguretat de Sant Fost de Campsentelles

query_builder   18 maig 2012 15:05

event_note Nota de premsa

El delegat ha participat avui a la constitució de la Junta Local de Seguretat de Sant Fost de Campsentelles

Aquest matí ha quedat formalment constituïda la Junta Local de Seguretat de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental). Aquest òrgan, en què participa el titular de la Delegació territorial del Govern, cerca la coordinació dels diferents cossos policials que actuen al municipi.
Generalitat de Catalunya
Els membres titulars de la Junta de Seguretat de Sant Fost són els següents: Montserrat Sanmartí, alcaldessa; Joaquim Pérez, regidor de Seguretat Ciutadana; Miguel Bravo, sotsinspector de la Policia Local; Francesc Moragas, inspector en cap ABS Mollet; Juan Manuel Quintela, comissari en cap Comissaria territorial CNP; Manuel Morcillo, inspector en cap, Cap brigada estrangeria i documentació de la Comissaria Sabadell; Pascual Veiga, comandant Guàrdia Civil de Mollet, i Abraham Ramírez, caporal primer de la Guàrdia Civil de Mollet.

L’alcaldessa valora positivament el contacte amb els veïns i ha ressaltat la bona sensació de seguretat que actualment hi ha al municipi, malgrat que hi ha algunes cases ocupades.

Les juntes locals es reuneix ordinàriament dos cops l'any per analitzar la seguretat pública i fer-ne seguiment. A les reunions també hi poden ser convocats, amb veu però sense vot, els tècnics, les entitats i els representants veïnals, perquè puguin aportar informació o bé perquè puguin resultar afectats pels assumptes tractats.