Bombers

Els Bombers mantenen el dispositiu de vigilància del perímetre i revisen punts calents a l'incendi de les Terres de l'Ebre

query_builder   20 maig 2012 11:05

event_note Nota de premsa

Els Bombers mantenen el dispositiu de vigilància del perímetre i revisen punts calents a l'incendi de les Terres de l'Ebre

 
 
Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en les tasques d’extinció de l’incendi declarat dimarts passat a Rasquera. Al llarg de la nit hi ha hagut un dispositiu format per dues dotacions, que han fet rutes de vigilància. A hores d’ara hi treballen 11 dotacions terrestres, incloses 2 del Grup d’Actuacions Forestals (GRAF) i un helicòpter bombarder.
 
El foc, tot i estar controlat des de dijous passat, no es considera extingit per la presència de punts calents a l’interior de la superfície afectada que cal anar sufocant per evitar revifalles.
 
Els Bombers ressegueixen tot el perímetre de foc i revisen l’extensió cremada, tot remullant les fumaroles. Així, el manteniment del dispositiu d’extinció continuarà al llarg dels propers dies i no es retiraran de la zona fins que la situació estigui completament assegurada.
  
La Direcció General de Protecció Civil manté la Pre-alerta del Pla INFOCAT.
 
Cerdanyola del Vallès, 20 de maig de 2012
 
11.00 hores