Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències més destacades del cap de setmana del 18 al 20 de maig

query_builder   20 maig 2012 20:13

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències més destacades del cap de setmana del 18 al 20 de maig

Fins a les 20.00 h d’aquest diumenge, hi ha hagut 2 accidents mortals amb 2 morts a les carreteres i autopistes catalanes
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana catalana ha registrat 2 accidents mortals amb 2 morts des de les 15.00 h del divendres 18 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 20 de maig.
 
L’accident mortal es va produir ahir dissabte al migdia a l’AP-7 a Ulldecona (Montsià, Tarragona) quan un turisme es va sortir de la via i va xocar contra la mitjana cosa que va provocar la mort del seu conductor, un home de 47 anys, i va deixar ferit molt greu l’altre ocupant.
 
El segon accident mortal, ha succeït a les 19.08 h a la C-55 a Castellbell i el Vilar (Bages, Barcelona) on hi hagut un xoc frontal entre dos vehicles i ha mort una persona i una altra ha resultat ferida. Tot i que, aquestes dades són encara provisionals.
 
Pel que fa a la mobilitat, de manera global, el trànsit ha estat força còmode a les principals vies del país durant tot el cap de setmana menys avui diumenge perquè hi hagut nombrosos accidents, alguns d’ells derivats per la pluja, que han causat problemes en diversos punts de país, tot i que cap d’ells ha estat de gravetat.
 
El migdia d’avui diumenge les protestes a diversos peatges de la xarxa viària de Catalunya han provocat les següents incidències viàries: a la C-32 al peatge de Vilassar de Dalt s’han registrat 6 km en sentit Barcelona i 3 km en sentit Girona, a l’AP-7 al peatge de Martorell hi hagut 0,5 km de retenció en sentit Barcelona, mentre que a la C-33 a la Llagosta hi hagut una marxa lenta que ha causat 2 km de cua sentit el peatge de Mollet. Durant la tarda, també hi hagut protestes, en concret, a la C-32 a Cabrils en sentit Barcelona on s’ha realitzat una marxa lenta que ha causat 6 km de congestió.
 
Al primera hora d’aquesta tarda s’han registrat retencions a les següents carreteres:
 
- 8 km de retenció a la N-340 al Vendrell en sentit Barcelona.
- 5 km de retenció a la N-340 al Altafulla en sentit Barcelona.
- 4 km de retenció a la N-340 a Olèrdola en sentit Barcelona.
- Arrel d’un accident, hi hagut 4 km a l’AP-7 al Papiol sentit Barcelona.
- 3 km de retenció a la N-340 a l’Arboç en sentit Barcelona.
 
També hi hagut altres incidències:
 
-          Un accident a l’A-2 a Sant Andreu de la Barca ha obligat a tallar la via i a fer desviaments per una àrea de servei.
-          Un accident provocat per la pluja a la C-31 a Albons ha obligat a tallar la via momentàniament.
-          La GI-551 a Santa Coloma de Farners s’ha hagut de tallar la via per netejar una esllavissada.
 
Tant ahir dissabte com divendres tarada no van haver-hi problemes important. Només mencionar una incidència de dissabte quan es va haver de tallar la N-II a Vilamalla per l’accident d’un camió que va fuitar el seu propi dipòsit.
 
 

1  

Fitxers adjunts

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 18 al 20 de maig

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 18 al 20 de maig
PDF | 50