Empresa i Treball

INDÚSTRIA

ACC1Ó i Fira de Barcelona col·laboren per impulsar i promocionar l'empresa catalana en l'àmbit internacional

query_builder   21 maig 2012 12:51

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

ACC1Ó i Fira de Barcelona col·laboren per impulsar i promocionar l'empresa catalana en l'àmbit internacional

 

  • El conseller delegat d’ACC1Ó, Josep Moragas, i el director general de Fira Internacional de Barcelona, Agustín Cordón, han signat avui un acord de col·laboració acompanyats dels 34 directors dels Centres de Promoció de Negocis d’ACC1Ó a l'exterior

 

  • L’acord impulsa accions conjuntes entre les dues entitats per actuar de plataforma de promoció econòmica internacional.

 

  • ACC1Ó contribuirà a posicionar els salons de Fira de Barcelona a l’exterior a través de la seva xarxa d’oficines al món. Fira de Barcelona, de la seva banda,  cedeix un espai permanent a ACC1Ó per difondre les oportunitats en matèria d’inversió, innovació i internacionalització a Catalunya.
 
ACC1Ó - l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació – i Fira de Barcelona col·laboraran en la posada en marxa d’iniciatives per impulsar i promocionar l’activitat econòmica de l’empresa catalana en l’àmbit internacional. Aquest és l’objectiu de l’acord signat avui pel conseller delegat d’ACC1Ó, Josep Moragas, i el director general de la Fira Internacional de Barcelona, Agustín Cordón.
 
 A l’acte de signatura hi han assistit també els 34 directors de les oficines d'ACC1Ó a l’exterior, actualment a Barcelona amb motiu de la 18a edició de la Trobada empresarial amb els Centres de Promoció de Negocis de la Generalitat a l'exterior que s’inicia demà.
 
 Les dues entitats, com a agents referents de la internacionalització a Catalunya, sumaran esforços per actuar com a plataforma de promoció econòmica i de projecció internacional. D’una banda, a través dels seus 34 Centres de Promoció de Negocis, ACC1Ó col·laborarà per posicionar a nivell internacional els salons organitzats per Fira de Barcelona, duent a terme accions de promoció i difusió a l’exterior. Amb aquest objectiu, Fira de Barcelona – que compta ja amb delegacions amb representació a 32 països - podrà disposar d’espai físic dins les oficines d’ACC1Ó a l’exterior per a dur-hi a terme roadshows de promoció dels certàmens.
 
 D’altra banda, Fira de Barcelona posa a disposició d’ACC1Ó un espai permanent al recinte de Gran Via, per tal de difondre les oportunitats en matèria d’inversió, innovació i internacionalització a Catalunya.  A més, Fira de Barcelona inclourà un representant de l’agència catalana en els comitès organitzadors dels salons d’àmbit internacional.
 
Les dues entitats treballaran de manera coordinada en l’organització de delegacions empresarials tant a Barcelona com als mercats de destí. El conveni té una vigència d’un any amb la possibilitat de prorrogar-se anualment.
 
Trobada amb els Centres de Promoció de Negocis de la Generalitat a l'exterior
 
 La 18a edició de la Trobada amb els Centres de Promoció de Negocis tindrà lloc des de demà i fins dijous a la seu d’ACC1Ó (Passeig de Gràcia, 129). Els directors i directores de les 34 oficines que ACC1Ó té arreu del món s’entrevistaran personalment amb empresaris i emprenedors per assessorar-los en els seus projectes d’expansió internacional.
 

2  

Fitxers adjunts

El conseller delegat d'ACC1Ó, Josep Moragas, i el dir gral de Fira Internacional de Barcelona, Agustín Cordón

El conseller delegat d'ACC1Ó, Josep Moragas, i el dir gral de Fira Internacional de Barcelona, Agustín Cordón
JPG | 2095

El conseller delegat d'ACC1Ó, Josep Moragas, i el dir gral de Fira Internacional de Barcelona, Agustín Cordón (2)

El conseller delegat d'ACC1Ó, Josep Moragas, i el dir gral de Fira Internacional de Barcelona, Agustín Cordón (2)
JPG | 1960