Agència de l'Habitatge de Catalunya

Assignats 13 pisos amb protecció oficial a Altafulla

query_builder   21 maig 2012 13:23

event_note Nota de premsa

Assignats 13 pisos amb protecció oficial a Altafulla

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha adjudicat avui 13 pisos situats a Altafulla (Tarragonès): cinc de lloguer i vuit de lloguer amb opció de compra. Tots formen part del Pla de xoc per assignar els habitatges buits de la Generalitat.
Imatge acte Altafulla
Els pisos es troben ubicats al carrer Vinyet i al carrer de la Cabana. Els de lloguer disposen d’un dormitori i una superfície de 38 m2 a 40 m2. La renda és de 156 euros a 166 euros mensuals. Els de lloguer amb opció de compra tenen tres habitacions, una superfície de 72,5 m2, plaça d’aparcament i traster vinculats, i un preu de 344 euros a 354 euros mensuals. El lloguer amb opció de compra permet a les persones adjudicatàries signar un contracte d’arrendament per 10 anys i, dins d’aquest termini, disposar d’una opció de compra. Si opten per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat abonada.
 
Pla de xoc per adjudicar 3.000 pisos desocupats
 
El Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya té com a objectiu assignar uns 3.000 habitatges del parc públic de la Generalitat que estan buits. Les mesures més rellevants del Pla són les següents:
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.

1  

Imatges

Imatge acte adjudicació pisos Altafulla

Imatge acte adjudicació pisos Altafulla 801

1  

Fitxers adjunts

NP PISOS ALTAFULLA

NP PISOS ALTAFULLA
PDF | 39