Drets Socials

Foto reunió

El conseller Cleries es reuneix amb el viceministre flamenc Geert Bourgeois

El conseller i el viceministre han parlat especialment de polítiques d'acollida i d'integració de persones nouvingudes

query_builder   21 maig 2012 13:12

event_note Nota de premsa

El conseller Cleries es reuneix amb el viceministre flamenc Geert Bourgeois

El conseller i el viceministre han parlat especialment de polítiques d'acollida i d'integració de persones nouvingudes

El conseller Cleries i el viceministre flamenc
El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, s’ha reunit avui amb el viceministre president de Flandes i ministre d’Afers Administratius, Govern Local i Provincial, Integració Cívica, Turisme i Vlaamse Rand, Geert Bourgeois. La trobada s’emmarca en la visita que el viceministre flamenc ha realitzat a diversos departaments i institucions del Govern de la Generalitat.
 
El viceministre Geert Bourgeois s’ha interessat per les polítiques que s’estan desenvolupant a Catalunya en l’àmbit de l’acollida de les persones immigrades. En aquest sentit, el conseller Cleries ha explicat al viceministre flamenc que un dels instruments legislatius més importants que hi ha a Catalunya per implantar polítiques d’acollida és la Llei d’acollida de les persones immigrades i les retornades. “Aquest any hi ha previst començar a desplegar la Llei als municipis amb més d’un 18% de població estrangera i, posteriorment s’anirà ampliant fins arribar a un desplegament complet el 2015”, li ha explicat Cleries.
 
El conseller també li ha lliurat al viceministre un exemplar del document del Pacte Nacional per a la Immigració, que recentment ha estat renovat i actualitzat.
A la trobada, també hi ha assistit el director general per a la Immigració, Xavier Bosch, i la subdirectora general d’Afers de la Unió Europea, Francesca Guardiola.

1  

Imatges

Foto del conseller Cleries i el viceministre flamenc durant la reunió

Foto del conseller Cleries i el viceministre flamenc durant la reunió 886