Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya lliura quatre pisos a Montellà i Martinet

query_builder   21 maig 2012 14:22

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya lliura quatre pisos a Montellà i Martinet

Foto promoció Montellà i Martinet
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha lliurat aquest matí les claus de quatre pisos amb protecció oficial de lloguer amb opció de compra situats a Montellà i Martinet (Cerdanya). Els habitatges s’inclouen en el Pla de xoc anunciat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, per oferir pisos buits de la Generalitat amb noves condicions d’accés.
 
Els pisos de Montellà i Martinet són de lloguer amb opció de compra i estan situats al carrer Doctor Pascual i Oms. Tenen una superfície de 82 m2 a 90 m2, tres dormitoris i un preu de lloguer mensual de 329 euros a 367 euros. Hi ha tres pisos amb plaça d’aparcament vinculada. 
 
El lloguer amb opció de compra permet a les persones adjudicatàries signar un contracte d’arrendament per 10 anys i, dins d’aquest termini, disposar d’una opció de compra. Si opten per la compra del pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat abonada.
 
Pla de xoc a les comarques de Lleida: reducció del 30,6% en el preu del lloguer
L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha ofert 373 habitatges en convocatòria pública dins del Pla de xoc a les comarques lleidatanes, amb una reducció mitjana del 30,6% en el preu del lloguer respecte a la renda inicial. Per optar a aquests pisos, s’han presentat 1.185 sol·licituds. Igualment, l’Agència i els ajuntaments corresponents han organitzat 25 jornades de portes obertes amb l’objectiu de donar a conèixer les característiques i condicions per accedir als pisos. Un total de 1.228 persones han visitat les diferents promocions d’habitatge.
 
Mesures del Pla de xoc
Les mesures més rellevants del Pla de xoc de la Generalitat per posar en el mercat uns 3.000 habitatges desocupats de tot Catalunya, a preus i condicions més favorables, són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.
 

1  

Imatges

Foto promoció Montellà i Martinet

Foto promoció Montellà i Martinet 2698

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa lliurament Montellà i Martinet

Nota de premsa lliurament Montellà i Martinet
PDF | 44