Interior

El conseller Felip Puig es reuneix amb Unió de Pagesos

query_builder   22 maig 2012 20:18

event_note Nota de premsa

El conseller Felip Puig es reuneix amb Unió de Pagesos

Foto
El conseller d’Interior, Felip Puig, acompanyat del director general de la Policia, Manel Prat, i del director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio, s'ha reunit aquesta tarda amb representants de la Comissió Permanent Nacional de la Unió de Pagesos de Catalunya (UP), entre ells, el coordinador nacional, Joan Caball, i el coordinador territorial de les Terres de l’Ebre i responsable de medi rural, Joan Montesó.
 
La reunió ha servit per a valorar la bona col·laboració que s’està duent a terme entre el Departament d’Interior i aquest sindicat agrari, i per abordar els temes que més preocupen a la pagesia.
 
Entre els punts tractats, hi ha hagut la revisió del conveni que des de fa anys hi ha entre el Departament i el sindicat. Així mateix, també s’ha parlat de l’aplicació del POE al món rural desprès d’un any de la seva creació, i les dues parts han valorat els bons resultats de la feina que s’està fent. Finalment, a la trobada s’han abordat temes de trànsit i seguretat viària, com per exemple, la mobilitat de maquinària agrícola a les carreteres catalanes i de la senyalització dels punts de venta a les vies.