Territori

Aigües Ter Llobregat millora el subministrament d'aigua a Torrelles de Foix, a l'Alt Penedès

query_builder   23 maig 2012 12:47

event_note Nota de premsa

Aigües Ter Llobregat millora el subministrament d'aigua a Torrelles de Foix, a l'Alt Penedès

 

  • L’empresa pública adscrita a la conselleria de Territori i Sostenibilitat ha automatitzat les instal·lacions, ha realitzat la neteja i desinfecció de les canonades i ha començat a abastir amb aigua potable al municipi
 
Aigües Ter Llobregat ha millorat el subministrament d’aigua a Torrelles de Foix, a la comarca de l’Alt Penedès, mitjançant l’adequació, millora i posada en marxa de les instal·lacions existents. Fins l’actualitat, aquest municipi s’abastia de recursos propis, insuficients per garantir totes les demandes. A partir d’ara, Torrelles de Foix rebrà aigua procedent de la potabilitzadora d’Abrera incrementant així la garantia en el subministrament.
 
ATLL ha automatitzat les instal·lacions, ha netejat  i desinfectat les canonades i ha començat a aportar aigua al municipi. Cal tenir en compte que s’ha activat aquest nou abastament a partir de les obres desenvolupades per l’Agència Catalana de l’Aigua i la Mancomunitat Penedès-Garraf destinades a millorar el subministrament de la zona.
 
Aquestes han consistit en un dipòsit de 1000 m3 de capacitat ubicat al municipi de Sant Martí Sarroca i que funciona com a dipòsit d’aspiració dels bombaments de Torrelles de Foix, Vilobí i Sant Martí Sarroca, una canonada de prop de 6 quilòmetres de longitud que comença en el ramal de Vilafranca del Penedès i acaba en el nou dipòsit de Sant Martí Sarroca, així com una estació de bombament i una canonda d’impulsió.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 138