Territori

Afectacions al trànsit per obres a la C-58, entre Ripollet i Barcelona, el cap de setmana vinent

query_builder   24 maig 2012 13:44

event_note Nota de premsa

Afectacions al trànsit per obres a la C-58, entre Ripollet i Barcelona, el cap de setmana vinent

Els treballs de pavimentació i senyalització que es duran a terme a la C-58, entre Ripollet i Barcelona, comportaran restriccions al trànsit en aquesta autopista, en sentit Barcelona, entre les 23 hores de demà divendres, 25 de maig i les 15 hores de diumenge, 27 de maig. Aquestes tasques s’emmarquen en les obres de construcció del carril bus-VAO a la C-58 entre el nus de Ripollet i l’avinguda Meridiana de Barcelona.
En el marc de la construcció del carril bus-VAO a la C-58 entre Ripollet i Barcelona, el cap de setmana vinent es duran a terme treballs de pavimentació i senyalització a la calçada de l’autopista en sentit Barcelona. Aquestes tasques es desenvoluparan de forma contínua entre les 23h de demà divendres 25 de maig fins a les 15h de diumenge, 27 de maig, i comportaran restriccions al trànsit, amb desviaments en funció de les necessitats de l’obra i una reducció dels carrils disponibles en algun moment.
 
En concret, els vehicles que circulin per la C-58 en sentit Barcelona es desviaran per la calçada del bus-VAO, per tal de deixar la calçada de l’autopista lliure de vehicles per a les tasques de pavimentació. Els treballs començaran al nus de Ripollet la nit de demà a dissabte i aniran avançant en direcció a Barcelona. 
 
Finalment, cal indicar que es preveu que en les pròximes setmanes es duguin a terme les tasques de pavimentació de la calçada de la C-58 en sentit Ripollet, que s’anunciaran oportunament.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 37