Servei Català de Trànsit

Dispositiu especial de trànsit amb motiu de la segona Pasqua 2012

IMPORTANT: S'ADJUNTA LA NOTA DE PREMSA EN PDF AMB TOTA LA INFORMACÍÓ DEL DISPOSTIU

query_builder   24 maig 2012 14:14

event_note Nota de premsa

Dispositiu especial de trànsit amb motiu de la segona Pasqua 2012

IMPORTANT: S'ADJUNTA LA NOTA DE PREMSA EN PDF AMB TOTA LA INFORMACÍÓ DEL DISPOSTIU

  • Enguany torna a ser una festa d’àmbit local a Barcelona i la seva àrea d’influència i constitueix el primer període festiu amb mobilitat majoritàriament cap a les costes
  • Es preveu que uns 525.000 vehicles surtin entre divendres i dissabte i el retorn es concentrarà la tarda de dilluns
  • Diumenge la N-II restarà tallada entre Calella i Mataró entre les 06.30 i les 14.30 h per la celebració del triatló Mig Challenge
  • Al llarg del cap de setmana hi haurà afectacions viàries per obres a la C-58 entre Ripollet i Barcelona
El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Policia de la Generalitat − Mossos d’Esquadra, posa en marxa un dispositiu especial de circulació amb motiu de la festivitat de la segona Pasqua, que començarà demà divendres, 25 de maig, a les 15.00 h, i finalitzarà dilluns, 28, a les 24.00 h. En total, prop de 525.000 vehicles sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona durant l’operació sortida de divendres a la tarda i al llarg de dissabte al matí, mentre que el retorn serà sobretot el dilluns al llarg de la tarda.
 
A diferència de l’any passat, la Segona Pasqua torna a ser un festiu d’àmbit local i no autonòmic. A banda de Barcelona, les principals localitats on serà festa són l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Ripollet, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Badia del Vallès i Barberà del Vallès.
 
Es preveu que els desplaçaments seran majoritàriament cap a les zones de platja, atès que aquest pont de tres dies suposa la porta d’entrada de la mobilitat pròpia de l’estiu. No obstant això, cal tenir present que encara som a la primavera i la variabilitat meteorològica d’aquesta estació pot comportar canvis en el comportament de la mobilitat.
 
També convé destacar que el pont de la Segona Pasqua coincideix amb la celebració de la quarta edició de la triatló Mig Challenge Costa de Barcelona –Maresme. Aquesta competició esportiva comportarà la restricció de la N-II entre Calella i Mataró, entre les 6.30 i les 14.30 h, entre altres actuacions.
 
IMPORTANT: S'ADJUNTA LA NOTA DE PREMSA EN PDF AMB TOTA LA INFORMACÍÓ DEL DISPOSTIU
 
   

1  

Fitxers adjunts

NOTA DE PREMSA EN PDF

NOTA DE PREMSA EN PDF
PDF | 338