Interior

El conseller Puig es compromet amb l'alcalde de Blanes a donar suport al pla de seguretat per al barri dels Pins

query_builder   25 maig 2012 14:48

event_note Nota de premsa

El conseller Puig es compromet amb l'alcalde de Blanes a donar suport al pla de seguretat per al barri dels Pins

  • El conseller ha assistit a la junta de seguretat local on s'ha posat de manifest la necessitat de reforçar els operatius en època estival
 
  • L'alcalde agraeix la proximitat del Govern de la Generalitat ja que el conseller s'ha traslladat al municipi quan hagués pogut analitzar les xifres des del despatx
Foto
El conseller d'Interior ha fet "una molt bona valoració de la col·laboració institucional i la coordinació operativa" al municipi de Blanes que "està donant bons resultats". D'aquesta manera, Felip Puig ha fet palès que, "tot hi haver-hi algun repunt en algun tipus de delicte que mereix més atenció", des de Mossos i policia local s’està fent "una feina molt intensa, molt sorda i anònima que és molt important des del punt de vista de prevenció i des del punt de vista de relació amb la comunitat".
 
I en aquest àmbit d'estreta col·laboració, el conseller ha anunciat que des d'Interior es donarà suport i es col·laborarà "amb el projecte específic" que el consistori vol desenvolupar per aportar una major seguretat al barri dels Pins. "Hem de revisar la seguretat en aquest barri" ha dit Puig "on l'oferta d'oci requereix un dispositiu específic".
 
El conseller ha deixat clar que, a més, cal "treballar en col·laboració amb el sector privat perquè s'impliqui i aconsegueixi garantir la creació de negoci i riquesa amb la conciliació dels drets dels ciutadans de tenir pau i tranquil·litat en els seus barris". Puig ha avançat que en aquest sentit s'hauria de treballar també en l’àmbit legislatiu.
 
Per la seva banda, l'alcalde ha volgut agrair la presència del conseller perquè "ha pogut prendre el pols a la realitat del nostre territori". "Agraeixo especialment  aquesta proximitat del Govern de la Generalitat perquè és evident que les dades que ha vist avui aquí també les pot estudiar al seu despatx" ha dit l'alcalde. Per ell, "és evident que venir a escoltar-les aquí i conèixer l'operatiu, és d'agrair per les persones que col·laboren".
 
L'alcalde s'ha mostrat satisfet ja que el conseller "ha estat receptiu en les necessitats que hem plantejat com és la pacificació veïnal per rebaixar soroll i el consum d'alcohol a la zona dels Pins”. Finalment, l'alcalde ha "agraït la col·laboració de tots els cossos policials" que col·laboren al municipi.