Educació

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presideix un concurs d'oratòria a la comarca de la Selva

query_builder   26 maig 2012 17:09

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presideix un concurs d'oratòria a la comarca de la Selva

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha presidit avui el 5è Concurs d’Oratòria en Llengua Anglesa de la Comarca de la Selva, que ha tingut lloc aquest matí a l’auditori de Santa Coloma de Farners. També hi han assistit el director dels serveis territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot, l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà, i el gerent de la fundació Joan Riera i Gubau, Ricard Dilmé.
 
Aquest concurs, que organitza la Fundació Privada Catalana per a l’Ensenyament en Anglès i l’Educació en Anglès – Fons especial Joan Riera Gubau, té com a objectiu millorar l’aprenentatge de l’anglès entre els alumnes dels centres educatius de la comarca de la Selva. Està adreçat a alumnes del cicle superior de primària i del primer cicle d’ESO.
 
Enguany hi ha participat un total de 128 alumnes, provinents de 21 centres escolars de Santa Coloma de Farners i la comarca de la Selva, dels que se n’han seleccionat els 12 finalistes -6 del cicle superior de primària i 6 del primer cicle d’ESO- que avui han participat en aquest acte. Aquests alumnes han dut a terme una exposició de 30 minuts en llengua anglesa i posteriorment el jurat n’ha seleccionat els quatre guanyadors, dos per a cada categoria d’edat i per cada categoria un de Santa Coloma i un de la comarca de la Selva.
 
Els quatre guanyadors han estat premiats amb una estada d’aprenentatge d’anglès de dues setmanes en campaments d’estiu a Catalunya i als vuit finalistes restants també se’ls ha lliurat un premi per la seva participació. El jurat que ha fet la selecció dels guanyadors està composat per sis membres, un en representació de la Fundació, dos del Departament d’Ensenyament i tres avaluadors externs.