Agència de l'Habitatge de Catalunya

Lliurats 4 pisos de l'Hospitalet de Llobregat

query_builder   29 maig 2012 12:58

event_note Nota de premsa

Lliurats 4 pisos de l'Hospitalet de Llobregat

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha lliurat aquest matí les claus de quatre pisos amb protecció oficial situats a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Els habitatges s’inclouen en el Pla de xoc anunciat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, per oferir pisos buits de la Generalitat amb noves condicions d’accés.
 
Els pisos es troben ubicats al passatge Canalejas, tenen tres habitacions i una superfície de 62 m2 a 68 m2. Un és de compra i els altres de lloguer amb opció de compra, cosa que permet a les persones adjudicatàries signar un contracte d’arrendament per 10 anys i, dins d’aquest termini, disposar d’una opció de compra. Si opten per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat abonada.
 
Mesures del Pla de xoc
 
Les mesures més rellevants del Pla de xoc de la Generalitat per posar en el mercat uns 3.000 habitatges desocupats de tot Catalunya, a preus i condicions més favorables, són les següents:
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.

1  

Fitxers adjunts

NP LLIURAMENT PISOS L'H

NP LLIURAMENT PISOS L'H
PDF | 48