Oficina del President

Mas a la presentació del GP Catalunya de MotoGP

President Mas: "Cal seguir recolzant el món del motociclisme per tradició, perquè situa Catalunya al món i perquè crea riquesa"

query_builder   29 maig 2012 21:57

event_note Nota de premsa

President Mas: "Cal seguir recolzant el món del motociclisme per tradició, perquè situa Catalunya al món i perquè crea riquesa"

  • El Palau de la Generalitat ha acollit avui la presentació oficial del Gran Premi Aperol de Catalunya de Moto GP
Artur Mas durant la presentació del Gran Premi de Moto GP
Artur Mas durant la presentació del Gran Premi de Moto GP
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquesta tarda que “si es fa un cert esforç per mantenir viu” el món del motociclisme i el Gran Premi del Circuit de Catalunya és “perquè uneix esport, tradició, situa Catalunya al món i genera indústria, llocs de treball i riquesa”.
 
Amb aquest missatge, el cap de l’Executiu ha volgut recolzar aquest esport i tots els pilots catalans que hi competeixen, durant l’acte de presentació oficial del Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP™ que s’ha fet al Palau de la Generalitat.
 
Durant el seu discurs, el president ha explicat les diferents raons que fan que “en moments complicats com els actuals se segueixin prestant atenció i recursos a aquesta tradició”. En primer lloc, ha destacat la “tradició esportiva”, perquè “Catalunya és un país que ha excel·lit en el món de l’alta competició i quan intentem vendre el país en positiu a tot arreu i situar-lo al món perquè sigui reconegut és precisament perquè gent d’elit estan a dalt de tot i són referents en el món”.
 
L’altra vessant del món del motor que justifica aquest recolzament, en paraules del president, és “ tot el moviment econòmic que hi ha a darrere, de creació de riquesa i de llocs de treball”. Perquè, tal i com ha assegurat Artur Mas, el motociclisme “no és només projecció internacional i esport, sinó també economia, i això en aquest moment és especialment important”.
 
Per aquests motius, el president ha demanat a tots els ciutadans que “responguin aquest cap de setmana” assistint al Circuit “perquè continuï una afició i una tradició que a casa nostra fa molt de temps que dura”.
 
Per últim, davant dels pilots i de nombroses personalitats del món del motor, Artur Mas ha volgut “agrair a totes les persones que estan vinculades a aquest món la dedicació i l’esforç que hi han posat”.
 
La presentació del Gran Premi de Moto GP s’ha fet enguany al pati gòtic del Palau de la Generalitat, en un acte amb els pilots catalans que participen en el campionat. De la categoria de Moto GP, hi han assistit Dani Pedrosa, Aleix Espargaró,  Jorge Lorenzo i Ivan Silva; de Moto 2, Marc Márquez; Pol Espargaró; Toni Elias; Axel Pons, Esteve Rabat i Elena Rosell; i de la categoria de Moto 3, Maverick Viñales, Àlex Rins, Àlex Màrquez, Isaac Viñales i Jordi Torres.
 
Entre les autoritats, cal destacar la presència del president del Consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera; del CEO de Dorna, Carmelo Ezpeleta; del secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; del director del Circuit de Catalunya, Salvador Servià; dels presidents de les Federacions Catalana i Espanyola de Motociclisme, Josep Abad i Juan Moreta, respectivament; de la tinent d'Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, i de l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil.

2  

Imatges

Presentació Gran Premi de Moto GP

Presentació Gran Premi de Moto GP 962

Discurs del president

Discurs del president 777

1  

Fitxers adjunts

Presentació Gran Premi de Moto GP

Presentació Gran Premi de Moto GP
JPG | 1014