Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El Departament d'Agricultura presenta els resultats anuals dels observatoris del Porcí i de la Fruita Fresca

query_builder   30 maig 2012 09:52

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura presenta els resultats anuals dels observatoris del Porcí i de la Fruita Fresca

El director general d’Agricultura i Ramaderia, Miquel Molins, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Cristina Bosch, presidirà la presentació dels informes anuals dels observatoris del Porcí  i de la Fruita Fresca en un seguit d’actes organitzats durant el pròxim mes de juny a Lleida.
 
L’objectiu d’aquestes jornades és apropar la tasca dels observatoris al sector agrari de Catalunya. Durant les presentacions, s’analitzaran amb detall els factors crítics de competitivitat d’aquests sectors amb a fi de dotar les explotacions i les empreses agràries d’informació essencial per a la millora de la seva gestió i eficiència productiva.
 
En concret, el pròxim divendres 1 de juny a les 11 hores, tindrà lloc la presentació de l’Informe anual 2011 de l’Observatori del Porcí (seu del Departament a Lleida, Camp de Mart, 35, Lleida). L’acte constarà de dues ponències: una sobre els resultats tècnics i econòmics 2011 del sector porcí, a càrrec de Josep Bernaus de SIP consultors; i una altra sobre el sector porcí a Catalunya dins de l’espai global, a càrrec de Daniel Babot, director del Departament de Producció Animal de la Universitat de Lleida.
 
El divendres 8 de juny a les 11 hores, tindrà lloc la presentació de l’Informe anual 2011 de l’Observatori de la Fruita Fresca (seu del Departament a Lleida, Camp de Mart, 35, Lleida). Durant l’acte, es presentarà l’Informe anual 2011 de l’Observatori de la Fruita Fresca i de les dades de previsió de collita de préssec de 2012, a càrrec d’Elisenda Casals, tècnica d’Afrucat.