Delegació a Girona

El delegat del Govern visita el municipi de La Jonquera

query_builder   30 maig 2012 18:12

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visita el municipi de La Jonquera

 
Ha recorregut els terrenys on s’ubicarà la futura oficina de Mossos i el Museu Memorial de l’Exili
Una imatge dels terrenys on s'ubicarà la futura Oficina
El delegat del Govern, Eudald Casadesús, ha visitat aquest matí La Jonquera i s’ha reunit amb l’alcaldessa, Sònia Martínez, a les dependències de l’Ajuntament. En la reunió, l’alcaldessa ha fet un repàs sobre diverses qüestions que afecten La Jonquera i en les quals hi té una participació el Govern de la Generalitat, bàsicament, tot allò que es refereix a l’àmbit de la seguretat i també el Museu Memorial de l’Exili.
 
Precisament, just després de la reunió, el delegat i l’alcaldessa han visitat els terrenys on s’ubicarà la futura Oficina dels Mossos d’Esquadra. El solar, ubicat al carrer Bosch de la Trincheria, a l’entrada de la població, està ja preparat per acollir l’equipament, que està previst que obri les seves portes a principis de juliol. El delegat del Govern, Eudald Casadesús, ha destacat que aquesta oficina “és un primer pas en l’esforç que està duent a terme el Govern per donar un bon servei de seguretat en un municipi fronterer com La Jonquera”.
 
Posteriorment, el delegat i l’alcaldessa han visitat el Museu Memorial de l’Exili de La Jonquera. Acompanyats del seu director, Jordi Font, han fet un recorregut per tot l’espai expositiu, que representa un atractiu de primer nivell pel municipi. El delegat ha volgut reconèixer el paper actiu de l’Ajuntament en la promoció del Museu, en el qual la Generalitat hi participa integrat dins el Consorci.

2  

Fitxers adjunts

El delegat i l'alcaldessa han visitat els terrenys on s'ubicarà l'Oficina de Mossos

El delegat i l'alcaldessa han visitat els terrenys on s'ubicarà l'Oficina de Mossos
JPG | 989

El delegat i l'alcaldessa han visitat també el Museu de l'Exili

El delegat i l'alcaldessa han visitat també el Museu de l'Exili
JPG | 645