Polítiques Digitals

La vicepresidenta, Joana Ortega, participa en la VII Trobada Mundial de les Famílies a Milà

query_builder   31 maig 2012 17:24

event_note Nota de premsa

La vicepresidenta, Joana Ortega, participa en la VII Trobada Mundial de les Famílies a Milà

També es reunirà amb els representants d’algunes regions que formen part del World Regions Forum, una xarxa de cooperació regional que agrupa regions innovadores i econòmicament dinàmiques de tot el món
 
La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, participarà aquest divendres i dissabte en la VII Trobada Mundial de les Famílies, que se celebra a Milà. L'acompanyarà el director general de Relacions Exteriors, Francesc Gambús.
 
Després de la benvinguda del president de la regió de Llombardia, Roberto Formigoni, aquest divendres, 1 de juny, a les 11.20 hores, la vicepresidenta participarà en una taula rodona sobre polítiques familiars amb motiu de la Trobada. La reunió política comptarà amb la presència de representants d’algunes de les regions que formen part del World Regions Forum, una xarxa de cooperació regional coordinada per Llombardia que agrupa regions especialment innovadores i econòmicament dinàmiques d’arreu del món.
 
Els altres participants són la vicegovernadora de Sant Petersburg, Olga Kazanskaya, el ministre de Producció de Buenos Aires, Cristian Breitenstein, i la representant del Govern del Quebec a Roma, Daniela Renosto. Durant la tarda, la vicepresidenta mantindrà diverses reunions amb representants de la regió de Llombardia, i amb els participants internacionals de la taula rodona.
 
Posteriorment,  a les 19.30 hores, la vicepresidenta assistirà al concert en honor al Sant Pare que se celebrarà a l’Scala de Milà. Així mateix, la vicepresidenta, juntament amb les autoritats més rellevants que han participat en la VII Trobada Mundial de les Famílies, serà rebuda pel papa Benet XVI a l’arquebisbat, aquest dissabte, 2 de juny, a les 16.30 hores.
 
La VII Trobada Mundial de les Famílies se celebra a Milà del 30 de maig al 3 de juny. Aquestes trobades internacionals, que tenen lloc cada tres anys, van néixer per iniciativa del papa Joan Pau II. La primera va tenir lloc a Roma l’any 1994; posteriorment s’han celebrat a Rio Janeiro el 1997, a Roma el 2000, a Manila el 2003, a València el 2006 i, la darrera, a Mèxic el 2009.