Empresa i Treball

INDÚSTRIA

Nova York acollirà la presentació del "Catalan Wines USA" amb l'objectiu de trobar distribuïdors pels cellers catalans

query_builder   3 juny 2012 12:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

Nova York acollirà la presentació del "Catalan Wines USA" amb l'objectiu de trobar distribuïdors pels cellers catalans

 
·         Catalan Wines USA és la plataforma impulsada pel Departament d’Empresa i Ocupació a través d’ACC1Ó, per promocionar i comercialitzar vins i caves catalans als Estats Units.
 
·         El pròxim 5 de juny es presentarà a Nova York una selecció de bodegues catalanes davant de més de 120 importadors i distribuïdors nord-americans.
 
Catalan Wines USA, la plataforma creada pel Departament d’Empresa i Ocupació a través d’ACC1Ó per promocionar i comercialitzar els vins i caves catalans als Estats Units es presentarà a Nova York el pròxim 5 de juny amb una cata de productes al centre The Carriage House de la Fundació Gabarrón (149 East 38th Street, New York, NY, 10016).
 
L’acte reunirà representants de set bodegues catalanes que presentaran una selecció de tres vins i caves diferents cadascuna, davant de més de 120 importadors, distribuïdors i altres professionals nord-americans. La plataforma Catalan Wines USA proporciona als cellers catalans tant el servei comercial com logístic als Estats Units, per tant les bodegues poden servir directament a distribuïdors, minoristes i restaurants des del primer moment.
 
 
Bodegues participants:
 
Ø  Agnès De Cervera www.agnesdecervera.com  – DO Priorat
Ø  Canals i Munné www.canalsimunne.com– DO Cava
Ø  El Grial www.bodegaselgrial.com – DO Catalunya
Ø  Mas Codina www.mascodina.com  – DO Penedès & Cava
Ø  Miquel Pons www.cavamiquelpons.com  – DO Penedès & Cava
Ø  Agricola Falset Marça www.etim.cat  - DO Montsant
Ø  Mayol Viticultors www.mayol.eu – DO Priorat
 
 
Catalan Wines USA
Des de la posada en marxa del servei Catalan Wines USA (www.catalanwinesusa.com) fa dos anys, una vintena de cellers catalans l’han utilitzat per vendre als Estats Units. En total s’han tancat més de 30 acords amb diferents importadors i distribuïdors en 7 estats diferents.
 
A l’edició 2012-2013 de Catalan Wines USA la participació de bodegues catalanes ha augmentat un 40% respecte l’any anterior. Després de Nova York, els vins i caves de les bodegues membres es presentaran a Seattle (octubre 2012), Dallas (febrer 2013) i Los Angeles (juny 2013).