Drets Socials

Benestar Social i Família presenta la vuitena edició d'Art Jove Terres de l'Ebre

El projecte guanyador podrà exposar la seva obra a la Sala d'Art Jove de Barcelona i a les quatre comarques ebrenques

query_builder   1 juny 2012 12:30

event_note Nota de premsa

Benestar Social i Família presenta la vuitena edició d'Art Jove Terres de l'Ebre

El projecte guanyador podrà exposar la seva obra a la Sala d'Art Jove de Barcelona i a les quatre comarques ebrenques

Acte de presentació
La coordinadora de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Maria Teresa Marcelino, ha presentat aquest matí la convocatòria d’Art Jove Terres de l’Ebre 2012. Ho ha fet acompanyada de Núria Gil, tutora d’Art Jove Terres de l’Ebre.
 
Maria Teresa Marcelino ha posat de relleu la importància d’un certamen com el d’Art Jove, “un projecte més que consolidat”, i ha destacat que la Direcció General de Joventut hi aposta decididament. En aquest sentit, la coordinadora territorial ha remarcat la necessitat de donar suport a la creació artística entre la gent jove i l’ajut per entrar als circuits culturals.
 
La coordinadora de Joventut, a més, ha destacat el suport del Departament de Cultura en el certamen, així com també de “la Caixa”.
 
El projecte que se seleccioni a Art Jove 2012 s’exposarà a la Sala d’Art Jove de Barcelona i se li editarà el catàleg digital. A més, conjuntament amb d’altres projectes finalistes, s’exposarà de forma col·lectiva i itinerant per les quatre comarques ebrenques.
El jurat d’Art Jove 2012 estarà composat per professorat d’escoles d’art o de batxillerat artístic del territori, pel guanyador de l’edició anterior, per la tutora d’Art Jove, i per representants del Departament de Cultura i de la Direcció General de Joventut. En aquest punt, la coordinadora de Joventut, ha posat de relleu la necessitat de generar sinèrgies i d’implicar altres agents, com el Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, que també formarà part del jurat.
 
Finalment, Maria Teresa Marcelino ha recordat que la convocatòria d’Art Jove és oberta a joves de les Terres de l’Ebre de fins a 30 anys, que de forma individual o col·lectiva vulguin presentar un projecte d’arts visuals de temàtica, tècnica i procediment lliure.