Agència de l'Habitatge de Catalunya

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya lliura 12 pisos a Altafulla

query_builder   1 juny 2012 13:50

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya lliura 12 pisos a Altafulla

FOTO LLIURAMENT ALTAFULLA
El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, han lliurat aquest matí les claus de 12 habitatges amb protecció oficial d’Altafulla (Tarragonès). Els habitatges s’inclouen en el Pla de xoc anunciat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, per oferir pisos buits de la Generalitat amb noves condicions d’accés. Han assistit també a l’acte de lliurament el cap del servei territorial d’Habitatge a Tarragona, Joan-Vianney M. Arbeloa, la regidora d’Educació, Acció Social i Ciutadania, Polítiques de Gènere i Sanitat de l’Ajuntament d’Altafulla, i un representant de l’Incasòl.
 
Els habitatges lliurats avui estan a la promoció Horta d’en Pau situada al carrer Vinyet d’Altafulla. Tenen un dormitori en una superfície de 37,89 m2 a 41,14 m2 i el preu mensual del lloguer és de 156,41 a 166,28 euros, més despeses de comunitat i IBI.
 
Hi ha quatre de lloguer i vuit de lloguer amb opció de compra. En aquest darrer cas, les persones adjudicatàries signaran un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini podran disposar d’una opció de compra. Si opten per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat de quotes abonades.
 
Mesures del Pla de xoc
 
Les mesures més rellevants del Pla de xoc de la Generalitat per posar en el mercat uns 3.000 habitatges desocupats de tot Catalunya, a preus i condicions més favorables, són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.
 

1  

Imatges

Foto lliurament Altafulla

Foto lliurament Altafulla 2369

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa lliurament Altafulla

Nota de premsa lliurament Altafulla
PDF | 41