Justícia

El Centre d'Iniciatives per a la Reinserció posa en marxa un nou web

El Centre d'Iniciatives per a la Reinserció posa en marxa un nou web

query_builder   1 juny 2012 14:16

event_note Nota de premsa

El Centre d'Iniciatives per a la Reinserció posa en marxa un nou web

El CIRE posa en marxa un nou web
El Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) ha posat en marxa el seu nou web www.gencat.cat/cire, un nou portal amb el qual l’empresa pública del Departament de Justícia vol renovar la seva presència a Internet i oferir una informació més acurada sobre les activitats de reinserció que du a terme.
 
El web que s’estrena avui permet conèixer en detall les activitats de reinserció que realitzen els interns del sistema penitenciari català, tant a les aules de formació d’oficis com soldadura o confecció, com a través de les diferents vies d’ocupació que promou el CIRE (tallers de fusteria, confecció, bugaderia, neteja forestal...). A més, el portal posa l’accent en les eines de reinserció del col·lectiu penitenciari, com és la Borsa d’inserció del CIRE per a persones en règim semiobert. 
 
El portal presenta com a novetat principal la integració de píndoles audiovisuals sobre els programes formatius i de treball dels interns. A més, el nou web entra de ple al 2.0, ja que incorpora la possibilitat que qualsevol usuari pugui fer-se ressò dels continguts a les xarxes socials a través de l’opció de compartir a Facebook, Twitter i Google+.
 
Amb aquest web i el rellançament, el passat setembre, del butlletí electrònic d’actualitat mensual InfoCIRE, el CIRE vol apropar-se al ciutadà, en general, i al teixit empresarial català més concretament.
 
La pàgina web, que s’ha elaborat íntegrament amb recursos tècnics i humans del Servei de Difusió del Departament de Justícia i del CIRE, de moment està disponible en català, però està previst que properament pugui tenir versions en castellà i anglès.