Protecció Civil

Protecció Civil: Activada preventivament l'alerta del PROCICAT pel xoc de dos autobusos urbans a Badalona

query_builder   2 juny 2012 12:26

event_note Nota de premsa

Protecció Civil: Activada preventivament l'alerta del PROCICAT pel xoc de dos autobusos urbans a Badalona

  • Posteriorment, el pla PROCICAT s’ha rebaixat a prealerta
  • A conseqüència de xoc, el SEM ha atès 6 ferits lleus que han estat traslladats a l’Hospital Can Ruti de Badalona (4) i al Hospital Municipal de Badalona (2)
 
La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha activat preventivament, a les 11.15 hores, la fase d’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT degut al xoc frontal entre dos autobusos de línia urbana de l’empresa Tusgsal, al número 2 del c/Sant Feliu de Llobregat del municipi de Badalona. Posteriorment s’ha decidit rebaixar a prealerta el pla PROCICAT. L'empresa es farà càrrec de retirar els vehicles del lloc del sinistre.
 
Els Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al lloc de l’accident amb dues dotacions i s’han encarregat d’assegurar la zona i han confirmat que no hi havia cap persona atrapada.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques SEM ha desplaçat 4 unitats i ha atès 6 persones ferides lleus per contusions i fuetades cervicals. Un cop atesos in situ han decidit fer el trasllat de 4 persones a l’Hospital Can Ruti de Badalona i dues persones més a l’Hospital Municipal de Badalona per poder fer una revisió més complerta.