Delegació a Barcelona

Lafarge

El delegat ha visitat aquest matí la fàbrica de ciments de Lafarge, a Montcada i Reixac

query_builder   7 juny 2012 16:26

event_note Nota de premsa

El delegat ha visitat aquest matí la fàbrica de ciments de Lafarge, a Montcada i Reixac

El delegat ha conegut de primera mà la gestió que aquesta empresa fa de la seguretat i la Salut dels seus empleats, així com els controls ambientals dels seus processos productius. La visita ha coincidit amb la celebració dels actes centrals de la 5ª. edició del  ‘Mes de la Seguretat i la Salut’ que enguany s’han centrat en la avaluació de riscos com a mesura de prevenció dels accidents laborals.
Lafarge
 
Salvador Jorba ha agraït a Lafarge, i especialment als seus representants a Catalunya, el compromís que té amb aquests valors i l’esforç continu per reduir al màxim el nombre d’accidents.  “La celebració d’aquesta cinquena edició del Mes de la Seguretat i la Salut confirma la consolidació d’aquesta cultura corporativa que ha convertit  Lafarge en un referent mundial del seu sector en la prevenció de accidents”, ha assenyalat Jorba. El “Mes de la Seguretat i la Salut” se celebra simultàniament als 64 països en què opera el  Grup.
 
Durant el seu parlament, Salvador Jorba també ha dit que la millor mesura de seguretat és la prevenció, i ha subratllat que aquesta és rendible socialment i econòmicament, perquè preserva la salut dels treballadors alhora que és una eina de competitivitat empresarial. I ha destacat que aquesta cultura forma part també de la llarga trajectòria del desenvolupament d’estratègies de prevenció i Salut laboral per part de la Generalitat.
 
A la fàbrica de Montcada han estat convocats tots els empleats i col·laboradors de Lafarge a Catalunya i representants de la U.E. Sant Juan–At. Montcada, de la Fundació Cultural de Montcada, del Gremi d'Àrids de Catalunya i dels sindicats CCOO y UGT, i els empleats han participat en una gimcana amb proves  lúdic-formatives sobre seguretat i prevenció de riscos.
 
També han estat presents el director general de Lafarge en España, Isidoro Miranda, el director de Formigons i Àrids, Luis Sánchez-Lecaroz, el director de la fàbrica de Montcada i Reixac, Vicente Pedro, i el director regional de l’activitat de formigons al  Mediterrani, Vidal Medie.
 
Líder mundial en el sector dels materials de construcció, Lafarge compta amb  68.000  empleats i va facturar 15.300 milions d’euros el 2011. A Espanya té les oficines centrals a Madrid, i a Catalunya està present amb instal·lacions a Montcada i Reixac i a Tarragona.