Palau Robert

Gairebé 30.000 persones ja han visitat l'exposició dedicada a la dibuixant Pilarín Bayés, al Palau Robert

query_builder   8 juny 2012 08:09

event_note Nota de premsa

Gairebé 30.000 persones ja han visitat l'exposició dedicada a la dibuixant Pilarín Bayés, al Palau Robert

Gairebé 30.000 persones ja han visitat l’exposició ”Pilarín, 50 anys dibuixant per a tots” d’ençà que es va inaugurar el 18 d’abril d’enguany, amb una presència destacada d’infants, joves i grups escolars de tot Catalunya que han combinat la visita a la mostra amb les activitats educatives que proposa el Palau Robert.
Palau Robert
En aquestes activitats, programades per a les escoles del 7 de maig fins a finals de juny, hi han participat al voltant de 800 nens, nenes i joves catalans. Gràcies a l’excel·lent acollida i demanda per part dels centres escolars, les activitats tindran continuïtat durant el mes de juliol per a casals d’estiu i centres d’esplai, incrementant d’aquesta manera  l’oferta d’activitats culturals i de lleure de qualitat que es poden fer durant l’estiu a Catalunya. Els qui hi participin podran fer les activitats: “Pilarin Bayés: Il·lustrant la Pilarín” i “Històries dibuixades”. S’hi poden inscriure grups amb nens i joves en edats compreses entre els  6 i 16 anys, que faran les activitats a les 10 i a les 11.45 hores al juliol.
D’altra banda, el Club Super3 de Televisió de Catalunya ha fet promoció de l’exposició en els programes infantils. Durant el mes de maig, els membres d’aquest Club que han visitat el Palau Robert han estat obsequiats amb un conte de la Pilarín fins que els llibres s’han exhaurit. En canvi, encara estan a disposició del públic els llibres de Pilarín Bayés que Editorial Mediterrània, Editorial Claret i Grup 62 han posat a la venda a l’Oficina de Turisme del Palau Robert, amb una acollida excel·lent.
L’exposició dedicada a la il·lustradora i dibuixant vigatana, després de ser presentada a Barcelona, es podrà visitar, a finals de setembre, a la Sala d’Exposicions de la Delegació del Govern a Girona (C/ Joan Maragall, 2).