Territori

Restriccions de trànsit a la Granvia de l'Hospitalet de Llobregat (C-31) per obres

query_builder   8 juny 2012 15:13

event_note Nota de premsa

Restriccions de trànsit a la Granvia de l'Hospitalet de Llobregat (C-31) per obres

Els treballs de millora del drenatge que es duran a terme al túnel d’Amadeu Torner de la Granvia de l’Hospitalet (C-31) comportaran afectacions al trànsit aquest cap de setmana i el vinent.
 
Les tasques de millora del drenatge que es duran a terme al túnel d’Amadeu Torner de la Granvia de l’Hospitalet (C-31) comportaran afectacions al trànsit en aquest entorn a partir d’aquesta nit i durant els pròxims dos caps de setmana. Les restriccions consistiran en el tancament d’alguns carrils i ramals a la circulació, en funció de les necessitats dels treballs.
 
Així, la programació prevista és la següent:
 
Ø      Divendres, 8 de juny (22,30h) – Dissabte, 9 de juny (16h): En el sentit Barcelona, es tancaran entre un i dos carrils del tronc i el carril d’incorporació al túnel.
 
Ø      Dissabte, 9 de juny (22h) – Diumenge, 10 de juny (16h): En el sentit Castelldefels, es tancaran entre un i dos carrils del tronc i el carril d’incorporació al túnel.
 
Ø      Divendres, 15 de juny (22,30h) – Dissabte, 16 de juny (16h): En el sentit Barcelona, es tancarà el ramal d’accés al tronc des de l’enllaç de Can Tries.
 
Ø      Dissabte, 16 de juny – Diumenge, 17 de juny. En el sentit Castelldefels, es tancarà el ramal d’accés des de l’enllaç de Can Tries, el ramal de sortida de l’enllaç de Castelao i un carril del tronc del túnel.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 122