Delegació a l'Alt Pirineu i Aran

El conseller d'Economia i Coneixement participa en la Trobada Empresarial al Pirineu

query_builder   12 juny 2012 10:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Economia i Coneixement participa en la Trobada Empresarial al Pirineu

El conseller d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell, va participar en la XXIII Trobada Empresarial al Pirineu a la Seu d'Urgell (Alt Urgell), el passat divendres 8 de juny.

 

El Conseller va presidir la inauguració oficial de la Trobada participant en el col·loqui inaugural moderat pel periodista Manuel Campo Vidal, i amb la intervenció de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i del senyor Ramon Roca, president de la Trobada. L'acte es va celebrar a la sala Sant Domènec davant d'uns 600 assistents, majoritàriament empresaris. 

 

La Trobada Empresarial al Pirineu és una iniciativa de caire econòmic que s’ha consolidat en el decurs d’aquests anys com una de les reunions empresarials més importants que se celebren a Catalunya. Ho ha fet mercès la voluntat de singularitzar una Trobada empresarial no tant sols amb continguts valents i ponents de prestigi sinó també oferint un entorn natural propici al debat i un ambient on conjugar l’anàlisi rigorós amb la relació personal i l’amistat.