Delegació a Barcelona

56è Homenatge a la Vellesa, a Martorelles (Vallès Oriental)

query_builder   4 juny 2012 13:33

event_note Nota de premsa

56è Homenatge a la Vellesa, a Martorelles (Vallès Oriental)

Diumenge, 3 de juny , el delegat ha participar al tradicional Homenatge a la Vellesa de Martorelles, que enguany ha arribat a la 56a. edició. Hi van assistir l’alcalde, Romuald Velasco, la regidora de Benestar Social, Margarita Casanovas i el regidor de Treball i Formació Ocupacional, Ramon Galí.
Ajuntament de Martorelles
El delegat amb l'alcalde, Romuald Velasco
 
L’emotiu acte va aplegat aproximadament 380 persones. Ha tingut lloc al restaurant Mas Corts, del veí municipi de Sant Fost de Campsentelles. Els protagonistes homenatjats han estat 152 homes i dones de més de 75 anys, cadascú acompanyat pel seu padrí o padrina. També es van homenatjar 7 matrimonis que ja han celebrat el 50è aniversari de casament.
 
L’acte central ha consistit en un dinar a la fi del qual el delegat ha dirigit un breu parlament a en què ha ressaltat que “els avis són per tothom un referent de vida i de sacrifici, un motiu de felicitat, un col·lectiu que fa sentir orgull i guiatge”. Els va demanar que no es jubilin de la vida, “perquè tenen molt a fer, molt per donar, molt per oferir i molt perquè n’aprenguem. I “necessitem que continueu aportant valors de civisme i valors d’experiència –va afegir.