Protecció Civil

Prealerta del pla Infocat per risc d'incendi forestal al sud del país

query_builder   12 juny 2012 08:37

event_note Nota de premsa

Prealerta del pla Infocat per risc d'incendi forestal al sud del país

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha emès aquest matí una prealerta del pla INFOCAT durant el dia d’avui per les previsions de risc d’incendi forestal a les comarques del sud del país, que afecta principalment les demarcacions de Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre.
 
Concretament, les comarques afectades pel risc d’incendis són: Alt Camp; Baix Camp; Baix Penedès; Conca de Barberà; Garrigues; Priorat; Ribera d’Ebre; Segrià i Terra Alta.
 
D’acord amb el Decret 64/1995 de mesures per a la prevenció dels incendis forestals, davant aquesta situació de risc queden anul·lades les autoritzacions per activitats amb risc d’incendi forestal que, segons les condicions específiques establertes en cada cas, estiguin afectades i així ho informi el Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya.
 
Recordem els consells de prevenció davant el risc d’incendis forestals, fent especial èmfasi en no llençar burilles o llumins des del cotxe encara que semblin apagats i evitar realitzar qualsevol activitat que generi un risc d’incendi. Si diviseu alguna columna de fum, truqueu al telèfon d’emergències 112.