Interior

El Departament d'Interior rep un guardó en la 25ena edició dels Premis PIMEC

query_builder   12 juny 2012 09:44

event_note Nota de premsa

El Departament d'Interior rep un guardó en la 25ena edició dels Premis PIMEC

Artur Mas, Felip Puig, Josep González, president de PIMEC, i Alejandro Goñi, president de PIMEC Comerç
El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya va rebre ahir el guardó al Reconeixement al Treball Associatiu en el comerç, en la 25ena edició dels Premis PIMEC que es van lliurar ahir en el marc del Sopar anual de PIMEC, celebrat al Palau de Congressos de Catalunya.
 
Els membres de la Comissió permanent de PIMEC Comerç van valorar el compromís del Departament envers la lluita contra el comerç il·legal i el manteniment de l’ordre i la legalitat en l’àmbit del comerç de proximitat.
 
El conseller d’Interior, Felip Puig, va ser l’encarregat de rebre el premi en nom del Departament de mans del president de PIMEC, Josep González.
 
Per tercer any consecutiu, PIMEC destinarà la quota íntegra del sopar que han abonat els assistents a una causa molt propera per a tots els emprenedors, el programa emppersona d’ajuda a l’empresariat, que va posar en marxa a finals del 2009 la Fundació PIMEC Acció Social.
 
L’acte va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias,  la vicepresidenta del Govern i consellera de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega,  la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, i del president de la Generalitat de Catalunya (2006-2010), José Montilla, entre d’altres autoritats.
`