Interior

Felip Puig: "En incendis, el risc zero no existeix"

query_builder   12 juny 2012 19:01

event_note Nota de premsa

Felip Puig: "En incendis, el risc zero no existeix"

  • El conseller d'Interior i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, destaquen que la col·laboració entre institucions és la millor mesura per prevenir el foc
FOTO
"En incendis, el risc zero no existeix". Aquest és el missatge que el conseller Puig ha llençat avui en l'acte de presentació del Pla d’informació i vigilància contra incendis forestals de la Diputació de Barcelona que ha tingut lloc a Súria. Per a ell, la millor política contra els incendis es "apagar-los abans que comencin, i si s'inicien, apagar-los el més aviat possible". I en aquesta línia, el Conseller ha valorat molt positivament la col·laboració institucional entre el Govern de la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d'Interior, i el d'Agricultura i la Diputació de Barcelona. Aquesta col·laboració permetrà "millorar les tasques de prevenció. Amb els mateixos recursos o amb menys, hem de fer més". Així mateix, ha destacat que el treball conjunt ens permetrà "evitar duplicitats".
 
El conseller ha anunciat que, en breu, les dues institucions signaran un conveni de col·laboració en matèria de política forestal i ha explicat que, cara la propera campanya, s’està treballant perquè la Diputació es pugui introduir en les xarxes de comunicació de la Generalitat.
 
L'acte d'avui ha estat presidit pel president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, que ha agraït "la col·laboració creixent amb la Generalitat, ja que ajuntar sinergies és el millor pel país".