Empresa i Treball

MODA

Una trentena de dissenyadors i marques participen a la desena edició del 080 Barcelona Fashion

query_builder   13 juny 2012 16:30

event_note Nota de premsa

MODA

Una trentena de dissenyadors i marques participen a la desena edició del 080 Barcelona Fashion

 

  • Gori de Palma, Guillermina Baeza i Lurdes Bergada&Syngman Cucala són algunes de les noves incorporacions d’aquesta edició que tindrà lloc al Palau de Pedralbes del 10 al 13 de juliol.

 

  • En el marc del 080 Barcelona Fashion es presentarà la col·lecció “Miranda Makaroff for Lydia Delgado primavera/estiu”.

 

  • Desigual, Mango i TCN participen novament a la passarel·la, que també comptarà amb la presència d’una representació d’empreses del Clúster Tèxtil i Moda de Catalunya.

 

  • El certamen estrena l’espai 080 Llunàtics, una àrea de “networking”, conferències i presentacions que té per  objectiu la creació de noves xarxes de negocis entre dissenyadors, centres tecnològics i empreses innovadores del sector tèxtil-moda.
 
Una trentena de dissenyadors i marques presentaran les seves propostes per a la temporada primavera-estiu 2013 a la desena edició del 080 Barcelona Fashion. Gori de Palma, Guillermina Baeza i Lurdes Bergada&Syngman Cucala són algunes de les novetats del calendari de desfilades, que comptarà novament amb la presència de Desigual, Mango i TCN. En el marc del 080 Barcelona Fashion es presentarà la col·lecció “Miranda Makaroff for Lydia Delgado primavera/estiu 2013”. El certamen també estrena una àrea per al “networking”, el 080 Llunàtics, amb l’objectiu de crear noves sinèrgies i xarxes de negocis entre dissenyadors, indústries i centres tecnològics en el sector tèxtil-moda.
 
La desena edició del 080 Barcelona Fashion comptarà amb les desfilades dels següents dissenyadors i marques: (Per ordre alfabètic) Alexis Reina; Brain& Beast; Celia Vela; Desigual; Gori de Palma; Guillermina Baeza; Juan Pedro Lopez; Justicia Ruano; Lurdes Bergada& Syngman Cucala; Mango; Manuel Bolaño; Martinez Lierah; Míriam Ponsa; Schipper/Arques; Siki Eim; Sur; TCN; Toni Francesc; Yolan Cris i Who.  
 
360º 080 Barcelona Fashion Brands
Sota la marca 360º 080 Barcelona Fashion Brands, una representació d’empreses del Clúster Tèxtil i Moda de Catalunya presentaran les seves propostes per a la temporada primavera-estiu 2013, on es mostraran col·leccions que han estat estilitzades per dissenyadors catalans.
 
080 Llunàtics
El Departament d’Empresa i Ocupació, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), vol consolidar el certamen com una plataforma integral per a la promoció i internacionalització de la moda, i per a la creació de sinèrgies entre els dissenyadors, les empreses i la indústria. Amb aquest objectiu, el 080 Barcelona Fashion incorpora per primera vegada l’àrea 080 Llunàtics, un espai per a la creació de noves xarxes de negocis entre dissenyadors, empreses i centres tecnològics.  
 
080 Llunàtics comptarà amb dues àrees diferenciades:
 
-       Zona de “networking”: un punt de trobada per a professionals (dissenyadors, empresaris, tecnòlegs, enginyers) que comptarà també amb la participació de centres i empreses d’innovació tecnològica al voltant del tèxtil i moda.
 
-       Cicle de conferències i presentacions: un programa de conferències a càrrec de diferents experts en innovació tecnològica en el sector moda amb l’objectiu d’ampliar el coneixement d’aplicacions de tecnologia i nano tecnologia aplicades al disseny de moda i a la indústria tèxtil.
 
 
Final del concurs Elite Model Look en el 080 Barcelona Fashion
Elite Model Look, un dels patrocinadors principals del 080 Barcelona Fashion, celebrarà en el marc del certamen la final del seu concurs a nivell estatal. Es tracta d’un dels concursos de models de més prestigi del sector, responsable del descobriment de “cares noves” i supermodels des de 1983 com Inés Sastre, Cindy Crawford, Gisele Bundchen o Alessandra Ambrosi, entre altres. La final de Barcelona seleccionarà, d’entre les finalistes espanyoles, la model que participarà a la final mundial de Shanghai.

Nota als mitjans de comunicació: A partir del dilluns 18 de juny, totes les acreditacions de premsa es tramitaran a través de la web oficial del 080 Barcelona Fashion. http://www.080barcelonafashion.com/ca/acreditacions