Institut Català de les Dones

L'Institut Català de les Dones estableix noves línies de treball amb les entitats de dones immigrades

query_builder   13 juny 2012 14:07

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de les Dones estableix noves línies de treball amb les entitats de dones immigrades

Moment de la reunió amb les entitats de dones immigrades
La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Montse Gatell, i el director general per a la Immigració, Xavier Bosch, han mantingut aquest matí una reunió a la seu de l’ICD amb representants d’una vintena d’entitats de dones immigrades per establir noves línies de treball, comunicació i col·laboració entre la Generalitat i aquest col·lectiu.
 
En la reunió s’ha acordat realitzar reunions trimestrals amb totes les entitats de dones migrades de Catalunya, així com intensificar les reunions amb cadascuna d’elles per conèixer de primera mà i amb profunditat el contingut i abast dels projectes que desenvolupen. L’objectiu és potenciar la col·laboració de l’ICD i les entitats de dones migrades, així com el treball en xarxa, la transmissió de bones pràctiques i la interrelació entre entitats de diverses procedències.
 
La presidenta de l’Institut Català de les Dones ha subratllat que “un increment dels canals de comunicació i coneixença amb les entitats de dones immigrades facilitarà la identificació dels seus interessos i necessitats i millorarà el suport que oferim des de l’ICD”. Gatell ha expressat que “l’Institut Català de les Dones és la institució de referència per a totes les dones del país, que inclou també les dones originàries d’altres indrets”.
 
Xavier Bosch ha destacat “el paper de les entitats de dones immigrades en la sensibilització i transmissió d’informació a les mateixes dones i al seu entorn sobre els drets indiscutibles i inqüestionables que totes les dones tenen pel fet de viure a Catalunya”.