Oficina del President

El president saluda Maria Vidal

President Mas: "Catalunya s'ha convertit en un gran referent de la gastronomia de tot el món"

query_builder   14 juny 2012 22:23

event_note Nota de premsa

President Mas: "Catalunya s'ha convertit en un gran referent de la gastronomia de tot el món"

  • El cap de l'Executiu ha presidit aquest vespre l'acte commemoratiu del 50è aniversari de Semon i ha agraït a aquesta empresa gastronòmica la seva trajectòria
Artur Mas saluda Maria Vidal, en presència de Montse Tarrida i Xavier Trias
Artur Mas saluda Maria Vidal, en presència de Montse Tarrida i Xavier Trias
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat aquesta tarda que “gràcies a l’esforç i a l’esperit creatiu de molta gent, avui Catalunya s’ha convertit en un gran referent de la gastronomia de tot el món” i ha afegit que això representa “creació de riquesa i de llocs de treball, ànim i esperança”.
 
El cap de l’Executiu, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, ha presidit aquest vespre l’acte commemoratiu del 50è aniversari de l’empresa de gastronomia Semon. Durant l’acte ha agraït a la fundadora de Semon, Maria Vidal, i a l’actual directora general, Montse Tarrida, la trajectòria de l’empresa, i “haver aconseguit crear una molt bona realitat”. Durant el seu discurs, el president ha recordat que Maria Vidal va descobrir que "Ferran Adrià seria un crack".
 
Artur Mas ha fet referència al lema de Montse Tarrida, que és que no hi ha d’haver lloc per a la la por, ni la desesperança, ni el mal humor i ha assenyalat que “valdria la pena aplicar-ho a l’ambient que estem vivint”. El president s’ha referit als impulsors de Semon com a “moderns i capdavanters” i els ha agraït “haver-ho estat en un moment en què gairebé tot el que es feia des del punt de vista innovador era a Barcelona o a Catalunya”.
 
En l’acte també hi han intervingut l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la directora general de Semon, Montse Tarrida. Així mateix, hi han assistit la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega,i el conseller d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí.
 
Semon va començar l’any 1962 com una botiga petita i en l’actualitat és un espai gastronòmic que atén els clients de les seves botigues, el seu departament de servei d'àpats i els seus restaurants. Disposa de quatre botigues - tres a Barcelona i una a Madrid – i cinc restaurants. El grup es completa amb Benfumat, un centre d’elaboració pròpia des del qual l’empresa ofereix diferents varietats de salmó fumat i d’altres especialitats.
 
 

2  

Imatges

El president saluda Maria Vidal, davant Montse Tarrida i Xavier Trias

El president saluda Maria Vidal, davant Montse Tarrida i Xavier Trias 420

Artur Mas amb Montse Tarrida i Xavier Trias

Artur Mas amb Montse Tarrida i Xavier Trias 416