Delegació a les Terres de l'Ebre

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre inaugura la Jornada Economia i Empresa del Baix Ebre

query_builder   15 juny 2012 11:37

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre inaugura la Jornada Economia i Empresa del Baix Ebre

  • La jornada ha comptat amb la participació dels economistes Joan Ramon Alabart (URV), Xavier Sala-i-Martín i Germà Bel (UB)
  • El secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha estat l'encarregat de clausurar-la
Acte d'inauguració de la Jornada Economia i Empresa del Baix Ebre
El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, juntament amb el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, i l'alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa, ha inaugurat aquest matí la Jornada Economia i Empresa del Baix Ebre. També hi han participat l'alcalde de Camarles i el president del Viver d'Empreses Baix Ebre Innova.
 
La Jornada, que estava programada a les instal·lacions del Viver d'Empreses Baix Ebre Innova, s'ha celebrat finalment a la sala de conferències d'Arrossaires del Delta de l'Ebre, perquè el quòrum de més de 400 assistents feia inviable la primera ubicació.
Aquest èxit, com ha destacat el delegat del Govern, respon "a la bona iniciativa del Consell Comarcal per la seva organització, sobretot en uns moments en què les notícies econòmiques són dolentes, i també a l'esperança, l'esforç i la dedicació dels empresaris i emprenedors de les nostres comarques".
 
En aquest sentit, Pallarès ha afirmat que "si bé sou els empresaris i emprenedors els que heu de crear l'ocupació, des del Govern de la Generalitat treballem per facilitar-vos-ho al màxim. Per això, ja vam aprovar les Lleis Òmnibus, perquè no us hem de posar més traves, sinó eliminar al màxim la burocràcia i ajudar-vos en tot allò que sigui necessari, i aquesta és la nostra primera màxima".
 
El delegat del Govern ha volgut agrair la participació a tots els assistents i els ha insistit en aprofitar aquesta Jornada per dur a terme les reflexions oportunes i generar el debat necessari per afrontar amb les millors bases el futur de les Terres de l'Ebre.