Protecció Civil

Prealerta del pla Infocat per risc d'incendi forestal a les comarques de Lleida i Terres de l'Ebre

query_builder   18 juny 2012 11:42

event_note Nota de premsa

Prealerta del pla Infocat per risc d'incendi forestal a les comarques de Lleida i Terres de l'Ebre

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha emès aquest matí una prealerta del pla INFOCAT durant el dia d’avui per les previsions de risc d’incendi forestal a les demarcacions de Lleida i Terres de l’Ebre.
 
Concretament, les comarques afectades pel risc d’incendi a Lleida són: Garrigues, Noguera, Pla d’Urgell, Segarra, Segrià, Urgell. Al Camp de Tarragona, la prealerta afecta al Priorat i, pel que fa a Terres de l’Ebre, afecta a la Ribera d’Ebre i Terra Alta.
 
D’acord amb el Decret 64/1995 de mesures per a la prevenció dels incendis forestals, davant aquesta situació de risc queden anul·lades les autoritzacions per activitats amb risc d’incendi forestal que, segons les condicions específiques establertes en cada cas, estiguin afectades i així ho informi el Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya.
 
Recordem els consells de prevenció davant el risc d’incendis forestals, fent especial èmfasi en no llençar burilles o llumins des del cotxe encara que semblin apagats i evitar realitzar qualsevol activitat que generi un risc d’incendi. Si diviseu alguna columna de fum, truqueu al telèfon d’emergències 112.